Wzrost partnera - jak się przełamać? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Wzrost partnera - jak się przełamać?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Wzrost partnera - jak się przełamać?

Mam problem.
Lubię wysokie obcasy, że jestem niska, to nie było to dotychczas problemem. Ale dotychczas, przy moich 160cm, partnerzy mieli co najmniej 185cm. Teraz jestem w związku z chłopakiem, mierzącym niewiele ponad 170cm. No nie ukrywam, że przyzwyczajona do pewnej różnicy w wysokościach głów, czuję się przy nim dobrze tylko w trampkach na cienkich, płaskich podeszwach. A tak bardzo chciałabym założyć wysokie buty, moje ulubione to 15cm...
Jak przekonać samą siebie, że fakt bycia wyższą od partnera - a tym bardziej przez obuwie - nie jest niczym złym? Jak założyć wyższe buty na spotkanie z nim i nie martwić się tylko o to, by siedzieć i zniwelować różnicę? :v
Ratunku :<

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wzrost partnera - jak się przełamać?

Idź na kompromis, załóż szpilki 12 cm i będziecie równi wzrostem.

3

Odp: Wzrost partnera - jak się przełamać?

Mamy już jeden wątek o Twoim partnerze: https://www.netkobiety.pl/t113881.html, a zgodnie z regulaminem forum - jeden związek = jeden wątek.
Zapoznaj się proszę ponownie z naszymi zasadami i stosuj się do nich/ IsaBella77

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Wzrost partnera - jak się przełamać?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024