Cześć, moje drogie proszę o poradę. Mam córke z poprzedniego związku. Poznałam chłopaka, ale sęk jest w tym że mój chłopak ma ciągle do mnie pretensje że za mało czasu mu poświęcam. Nie chce spotykać się we trójkę więc ja nie spędzam z nim tyle czasu ile by chciał. Dla mnie córka jest najważniejsza. On mówi że on rozumie że mam córkę ale chce mieć związek choć trochę taki jak inni. Czy ja robię źle uważając że skoro zdecydował się na samotną matkę to powinien i z moja córka spędzać czas? Są mamy z podobnymi doświadczeniami? Też nie jest tak że wogole nie spędzamy czasu we troje. Spędzamy moja córka za nim przepada. Tylko nie jest tyle tego czasu ile ja bym.chciala.
1 2018-08-16 13:36:06 Ostatnio edytowany przez paaauliska (2018-08-16 13:37:49)
Mężczyzna musi mieć świadomość, że jeżeli wiąże się z kobietą z dzieckiem to, to dziecko będzie również i w jego życiu. Jeżeli się nie zgadza i nie akceptuje Waszego dwupaku, no to niestety raczej związku nie zbudujecie.
Aha i jeszcze kwestia ile Ty byś chciała mieć tego czasu? Dla jednego jeden weekend w miesiącu będzie za dużo, a dla innego wszystkie weekendy to będzie za mało.
Jakiś... idiota. Jak chce, byś poświęcała mu więcej czasu, to niech nosi pampersa.
Ile on ma lat, że nie rozumie, że masz dziecko?
I chcesz z nim być???? Matko jedyna!
Popieram. Niedojrzały facet, egocentryk.
Szukaj dojrzalszego, starszego, który wie czego chce od życia.
Ile chciałabym mieć czasu? Każda wolna chwilę. Raz na jakiś czas wolałabym się z nim wyrwać gdzieś sama A nie na odwrót. A on uważa że ja przede wszystkim powinnam być dla niego. No i już się zastanawiałam czy coś że mną jest nie tak.czh z nim.
Przede wszystkim dla niego, a dziecko w drugiej kolejności? Olej go,niech sobie znajdzie panienkę bez dziecka. Nie dorósł.
Ile chciałabym mieć czasu? Każda wolna chwilę. Raz na jakiś czas wolałabym się z nim wyrwać gdzieś sama A nie na odwrót. A on uważa że ja przede wszystkim powinnam być dla niego. No i już się zastanawiałam czy coś że mną jest nie tak.czh z nim.
W takim razie z nim.
8 2018-08-16 18:11:46 Ostatnio edytowany przez EeeTam (2018-08-16 18:14:31)
No i już się zastanawiałam czy coś że mną jest nie tak.czh z nim.
Jest też opcja, że z obojgiem. On chce za dużo, a ty chcesz dać za mało... Ale nikt poważny tutaj Ci na to pytanie nie odpowie (a porady mentalnych gimbusów chyba większej wartości nie mają), bo nikt tu nie zna Waszych "grafików". Nie raczyłaś nawet podać w jakim wieku jest dziecko, a to też istotne. Nie raczyłaś napisać czy ojciec dziecka się z nim widuje, czy zabiera na chociaż jeden weekend w miesiącu... Mamy wróżyć z fusów, albo bez podstaw bluzgać którąś ze stron od idiotów czy egocentryków, jak to wyżej już niektórzy uczynili?