dziwne objawy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » dziwne objawy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: dziwne objawy

Cześć wszystkim,

Na wstępie napiszę, że zawsze z rana piłam kawę, teraz po jej wypiciu w momencie zalewa mnie pot, potrafi nawet płynąć ciurkiem po klatce piersiowej. Taki objaw zaobserwowałam od jakichś 2 tygodni. Druga rzecz, sporo śpię, po 10-12 h, a i potrafię jeszcze po obiedzie zasnąć na 2 h.
Czy torbiel jajnika może sprawiać takie objawy?  Kontroluję to lecz lekarz powiedział, że żadne objawy jelitowe, nudności nie są związane z torbielą, więc już nic się nie odzywałam, a ta torbiel ponoć powiększa się.
Zastanawiam się czy ona może powodować oprócz tych objawów, również takie zmęczenie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: dziwne objawy

nie jestem kobieta ale objawy faktycznie dziwne i niepokojące, spróbuj odstawić kawę i zobacz czy to np objaw po kawie bo może nie chodzi o kawę tylko np pijasz ja rano i objawy dotyczą pory dnia a nie spożytej kofeiny. Obserwuj siebie i jak juz poczynisz obserwacje idz do lekarza bo nie ma co tego bagatelizować

3

Ale nagle? całe życie piję kawę i od 2 tygodni coś takiego...ciężko zrezygnować mi z kawy, bo uwielbiam jej smak, zwłaszcza rano smile

4

spróbuj chociaż na dwa dni smile Inaczej nie będziesz wiedziała wink

5

i jak? Spróbowałaś odstawić kawę choć na dzień? Jest różnica?

6

pilam normalnie nadal. Wszystko samo minęło wink

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » dziwne objawy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024