Jakie były wasze odczucia jak pierwszy raz zobaczyłyście nagiego mężczyzny?:) czy wszystko 'tam' tak i przedstawiliście?
Normalne ![]()
penis jak penis. Wątpię, żeby istniał ktoś, kto przed momentem zobaczenia penisa na żywo nie widział go wcześniej gdzieś.
No tak, chyba nie ma takiej osoby
w internecie tyle zdjec, filmów
No to o co chodzi w tym temacie? ![]()
Penis jak penis, normalna część ciała u faceta.
No to o co chodzi w tym temacie?
Penis jak penis, normalna część ciała u faceta.
Jak to o co chodzi? Autor chce sobie zrobić dobrze, czytając nasze wrażenia...
prosto kogos obrzydzilo podniecilo u kogos żadnego wrażenia nie zrobiło ![]()
Lady Loka napisał/a:No to o co chodzi w tym temacie?
Penis jak penis, normalna część ciała u faceta.Jak to o co chodzi? Autor chce sobie zrobić dobrze, czytając nasze wrażenia...
Bingo.
Dodatkowo mam wrażenie, że tu troll się pasie a nie 26-latka, jak z innego postu wynika.
Jakie były wasze odczucia jak pierwszy raz zobaczyłyście nagiego mężczyzny?:) czy wszystko 'tam' tak i przedstawiliście?
Może w to trudno uwierzyć, ale ja przed pierwszym seksem nie widziałam gołego penisa, jakoś nie pamiętam, abym oglądała jakieś zdjęcia w internecie, jakoś nie interesował mnie widok penisa który we mnie wszedł, a po... może i widziałam, ale nie zwróciłam na to uwagi. Dopiero z partnerem z którym mieszkałam, to widziałam jego penis, bo mielismy wiele okazji, aby się widzieć nago, nie koniecznie przed albo po seksie.
Natomiast podczas wycieczki kamperem, to widziałam penis Kamila i penis Patryka
Pierwszy raz, to było dawno. Pamiętacie grę Worms? Jeśli nie, to zgooglujcie. Tak mi się kojarzył wygląd męskich genitaliów - z tymi dżdżownicami. Czasem zakładałam mojej dawnej sympatii okulary przeciwsłoneczne i śmiałam się, że to jest taki ogorzały brodacz z wielkim nosem.
10 2018-09-22 10:29:47 Ostatnio edytowany przez Gary (2018-09-22 10:32:22)
Pierwszy raz, to było dawno. Pamiętacie grę Worms? Jeśli nie, to zgooglujcie. Tak mi się kojarzył wygląd męskich genitaliów - z tymi dżdżownicami. Czasem zakładałam mojej dawnej sympatii okulary przeciwsłoneczne i śmiałam się, że to jest taki ogorzały brodacz z wielkim nosem.
Dobre, dobre!
Słyszałem że dziewczyna mówiła, że jej to przypomina bażanta ale z wieeeeelkim nosem. ![]()
Natomiast podczas wycieczki kamperem, to widziałam penis Kamila i penis Patryka
Eeeej... Karolina, Ka-ro-li-naaaa... już wiemy o Kamilu i Patryku, ale dzięki za przypomnienie. Przygoda była okej. ![]()