Ciągłe myślenie o partnerze - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Ciągłe myślenie o partnerze

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Ciągłe myślenie o partnerze

Ratunku. Trochę mniej niż pół roku temu poznałam chłopaka. Od dwóch miesięcy jesteśmy razem, nasze uczucie (nie nazywajmy "miłością" czegoś, co trwa tak krótko) ciągle kwitnie, ogólnie to każda chwila bez niego jest chwilą straconą.
A na pewno chwilą, w której o nim myślę. No jakbym nie miała innych problemów na głowie. A nawet jeśli mam (bo mam, terminy magisterki gonią), to co z tego, skoro nie mogę się skupić i pisać pracy, bo w głowie tylko on?
Jestem starą, 24-letnią dupą, a przeżywam stany jak nieodpowiedzialna gimnazjalistka w pierwszym związku.

Jak skupić się na obowiązkach, gdy się nie da?
Jak zapomnieć? big_smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ciągłe myślenie o partnerze

Będę złośliwa tongue To skoro nie możesz przez niego skupić sie na innych ważnych rzeczach - pracy magisterskiej chociażby, to po co szukałaś związku w tak nieodpowiednim czasie? Po magisterce trzeba było sie brać za to a nie teraz tongue

3

Uświadom sobie że sama wybierasz to o czym myślisz. Wolisz myśleć o nim zamiast o magisterce bo to jest przyjemniejsze. Oszukujesz się że to niezależne od Ciebie aby mieć wymówkę na nie pracowanie . Może wcale nie chcesz skończyć tych studiów a myślenie o nim to tylko pretekst . Może on jest na tyle zaradny że będzie was oboje utrzymywać a Tobie studia nie będą potrzebne do robienia mu obiadków i wzdychania gdy on będzie w pracy ?

4

Niewspółczesna napisał/a:

Ratunku. Trochę mniej niż pół roku temu poznałam chłopaka. Od dwóch miesięcy jesteśmy razem, nasze uczucie (nie nazywajmy "miłością" czegoś, co trwa tak krótko) ciągle kwitnie, ogólnie to każda chwila bez niego jest chwilą straconą.
A na pewno chwilą, w której o nim myślę. No jakbym nie miała innych problemów na głowie. A nawet jeśli mam (bo mam, terminy magisterki gonią), to co z tego, skoro nie mogę się skupić i pisać pracy, bo w głowie tylko on?
Jestem starą, 24-letnią dupą, a przeżywam stany jak nieodpowiedzialna gimnazjalistka w pierwszym związku.

Jak skupić się na obowiązkach, gdy się nie da?
Jak zapomnieć? big_smile

Naklej fototapetę z jego obliczem lub postaw ogromne zdjęcie na biurku. Będziesz mogła się napatrzeć bez większego angażowania myśli.

serdeczna napisał/a:

Będę złośliwa tongue To skoro nie możesz przez niego skupić sie na innych ważnych rzeczach - pracy magisterskiej chociażby, to po co szukałaś związku w tak nieodpowiednim czasie? Po magisterce trzeba było sie brać za to a nie teraz tongue

Hahaha <3 Taki miałam plan, ale na nas oboje spadło znienacka big_smile A nie będę go rzucała tylko po to, by myśleć, czy pozwoli wrócić po obronie...

uleshe napisał/a:

Uświadom sobie że sama wybierasz to o czym myślisz. Wolisz myśleć o nim zamiast o magisterce bo to jest przyjemniejsze. Oszukujesz się że to niezależne od Ciebie aby mieć wymówkę na nie pracowanie . Może wcale nie chcesz skończyć tych studiów a myślenie o nim to tylko pretekst . Może on jest na tyle zaradny że będzie was oboje utrzymywać a Tobie studia nie będą potrzebne do robienia mu obiadków i wzdychania gdy on będzie w pracy ?

Ano, na ukończeniu jakoś bardzo mi nie zależy... Ale trochę przeszło już, na szczęście xD

marakujka napisał/a:

Naklej fototapetę z jego obliczem lub postaw ogromne zdjęcie na biurku. Będziesz mogła się napatrzeć bez większego angażowania myśli.

big_smile:D:D:D Wtedy nie będę mogła odwrócić wzroku na pracęxD

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Ciągłe myślenie o partnerze

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024