Pierwsza randka ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Pierwsza randka ?

Hej generalnie dziewczyny na randki zapraszałem do kina bo najłatwiej ale na tej mi strasznie zależy i pytanie brzmi czy spacer w plenerze a potem pokazanie jej fajnego miejsca widokowego to dobry pomysł ? dodam iż tam spokojnie tylko we dwoje można posiedzieć ehhh czemu gdy ci zależy na kimś to jest takie trudne a gdy tylko ci się podoba masz w dupie jak pójdzie randka hmm

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pierwsza randka ?

99% sensu randki stanowi druga osoba. Więc można mieć randkę nawet na zakupach w biedronce za przeproszeniem... albo na obiedzie w trakcie przerwy w pracy.

3 Ostatnio edytowany przez puchaty34 (2018-07-31 17:13:54)

50 % stanowimy my a 50 % osoba z którą się spotykamy. Gdy te proporcje są zachwiane porozumienia nie będzie, niestety. Miejsce ma również znaczenie, zwłaszcza gdy randka jest pierwsza. I na pewno kino nie jest dobrym pomysłem. Najlepiej spacer, kawiarnia, generalnie miejsce, gdzie można swobodnie rozmawiać.

4

Dla mnie kino na pierwszą randkę to słaby pomysł. Na pierwszej randce powinno się poznać, jak najwięcej rozmawiać, a nie w ciszy oglądać film. Spacer, czy wypad na piwo w ten upał, to o wiele lepszy pomysł.

5

weź kocyk i zimne piwo, to na pewno będzie lepszy pomysł niż kino smile

6

NoJaNieWiemmm napisał/a:

Hej generalnie dziewczyny na randki zapraszałem do kina bo najłatwiej ale na tej mi strasznie zależy i pytanie brzmi czy spacer w plenerze a potem pokazanie jej fajnego miejsca widokowego to dobry pomysł ? dodam iż tam spokojnie tylko we dwoje można posiedzieć ehhh czemu gdy ci zależy na kimś to jest takie trudne a gdy tylko ci się podoba masz w dupie jak pójdzie randka hmm

Fajny pomysł. Dodałabym butelkę wina plus kieliszki, i muzyczkę w tle.

7

NoJaNieWiemmm napisał/a:

O "tej" na której Ci strasznie zależy założyłeś wątek zaledwie kilka dni temu: https://www.netkobiety.pl/t113649.html
Dlaczego nie kontynuujesz dyskusji w tamtym temacie ?

Na forum obowiązuje zasada, że zagadnienia związane z jednym związkiem, opisujemy w jednym temacie.
Dlatego też ten watek zamykam, a Ciebie proszę o ponowne zapoznanie się z regulaminem, ze szczególnym naciskiem na punkt nr 4 postanowień szczególnych.
Stosuj się do naszych zasad i nie dubluj wątków proszę/ IsaBella77

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024