Hej generalnie dziewczyny na randki zapraszałem do kina bo najłatwiej ale na tej mi strasznie zależy i pytanie brzmi czy spacer w plenerze a potem pokazanie jej fajnego miejsca widokowego to dobry pomysł ? dodam iż tam spokojnie tylko we dwoje można posiedzieć ehhh czemu gdy ci zależy na kimś to jest takie trudne a gdy tylko ci się podoba masz w dupie jak pójdzie randka
99% sensu randki stanowi druga osoba. Więc można mieć randkę nawet na zakupach w biedronce za przeproszeniem... albo na obiedzie w trakcie przerwy w pracy.
3 2018-07-31 15:55:33 Ostatnio edytowany przez puchaty34 (2018-07-31 17:13:54)
50 % stanowimy my a 50 % osoba z którą się spotykamy. Gdy te proporcje są zachwiane porozumienia nie będzie, niestety. Miejsce ma również znaczenie, zwłaszcza gdy randka jest pierwsza. I na pewno kino nie jest dobrym pomysłem. Najlepiej spacer, kawiarnia, generalnie miejsce, gdzie można swobodnie rozmawiać.
Dla mnie kino na pierwszą randkę to słaby pomysł. Na pierwszej randce powinno się poznać, jak najwięcej rozmawiać, a nie w ciszy oglądać film. Spacer, czy wypad na piwo w ten upał, to o wiele lepszy pomysł.
weź kocyk i zimne piwo, to na pewno będzie lepszy pomysł niż kino
Hej generalnie dziewczyny na randki zapraszałem do kina bo najłatwiej ale na tej mi strasznie zależy i pytanie brzmi czy spacer w plenerze a potem pokazanie jej fajnego miejsca widokowego to dobry pomysł ? dodam iż tam spokojnie tylko we dwoje można posiedzieć ehhh czemu gdy ci zależy na kimś to jest takie trudne a gdy tylko ci się podoba masz w dupie jak pójdzie randka
Fajny pomysł. Dodałabym butelkę wina plus kieliszki, i muzyczkę w tle.
O "tej" na której Ci strasznie zależy założyłeś wątek zaledwie kilka dni temu: https://www.netkobiety.pl/t113649.html
Dlaczego nie kontynuujesz dyskusji w tamtym temacie ?
Na forum obowiązuje zasada, że zagadnienia związane z jednym związkiem, opisujemy w jednym temacie.
Dlatego też ten watek zamykam, a Ciebie proszę o ponowne zapoznanie się z regulaminem, ze szczególnym naciskiem na punkt nr 4 postanowień szczególnych.
Stosuj się do naszych zasad i nie dubluj wątków proszę/ IsaBella77