Nie mogę się odnaleźć w podrywaniu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Nie mogę się odnaleźć w podrywaniu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Nie mogę się odnaleźć w podrywaniu

Odkąd na topie jest moda z instagrama, facebooka itp portali nie potrafię przyciągnąć dziewczyny.

Teraz dookoła wszyscy młodzi faceci się ładnie ubierają, robią fikuśne fryzurki, tatuaże, wstawiają na fejsa różne zdjęcia.

Taki styl mi się nie podoba. Nie jestem jednym z nuich.

Co nie zmienia faktu, że aby w tych czasach udzodzić za atrakcyjnego należy:

chodzić na siłkę
dbać o fryzurę – kupowanie produktów do stylizacji włosów + kilka minut stylizacji, co łatwe nie jest przecież

10 lat temu faceci rzadko chodzili na siłkę, poza żelem nic z włosami nie robili

Czy wy nie widzicie że to zmierza w stronę absurdu?

Najgorsze, że kobiety nie widzą ogłupienia, im się ta moda na “zadbanych” facetów podoba. co mi się nie podoba.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie mogę się odnaleźć w podrywaniu
palmowypiasek napisał/a:

Odkąd na topie jest moda z instagrama, facebooka itp portali nie potrafię przyciągnąć dziewczyny.

Teraz dookoła wszyscy młodzi faceci się ładnie ubierają, robią fikuśne fryzurki, tatuaże, wstawiają na fejsa różne zdjęcia.

Taki styl mi się nie podoba. Nie jestem jednym z nuich.

Co nie zmienia faktu, że aby w tych czasach udzodzić za atrakcyjnego należy:

chodzić na siłkę
dbać o fryzurę – kupowanie produktów do stylizacji włosów + kilka minut stylizacji, co łatwe nie jest przecież

10 lat temu faceci rzadko chodzili na siłkę, poza żelem nic z włosami nie robili

Najgorsze, że kobiety nie widzą ogłupienia, im się ta moda na “zadbanych” facetów podoba. co mi się nie podoba.

Czy ja wiem? Tyle gadasz o włosach, a przecież łysi też mają powodzenie smile Co w tym złego, że faceci chcą się ładnie ubierać? Ty też oczekujesz tego od dziewczyny, chyba nie chcesz żeby chodziła w worku po ziemniakach czy swetrze.

3

Ja się nie myje i mam powodzenie. Dziewczyny lecą na takie naturalne lepiszcze. Nie ma lepszego afrodyzjaku, jak śmierdzący ptak.

4

Odróżniaj się od innych facetów klonów, zombie bez ciekawej osobowości, aroganckich cwaniaków lub przymilających się misiaczków lub nieśmiałków, którzy nie mają jaj, żeby w ogóle zagadać i porozmawiać.

5

palmowypiasek napisał/a:

10 lat temu faceci rzadko chodzili na siłkę, poza żelem nic z włosami nie robili.

Ikona lat 90, z serialu o biegających ratowniczkach lol, sie z Toba nie zgodzi.
https://static.giantbomb.com/uploads/original/0/1176/230441-thehoff.jpeg

Chyba, że to naturalny fryz i muskulatura.

ps.
Provo 1 na 10.

6

Czemu tak generalizujesz? Nie wszystkim się to podoba. Zresztą chciałbyś być z laską, ktora leci na takie ocś? Nie sądzę.

7

palmowypiasek napisał/a:

(...)

Też mnie wkurza ta moda i oczekiwania facetów, że dziewczyny mają teraz wyglądać jak wirtualne byty z instagrama, którym poza internetem nie przysługuje żadne istnienie. Modnie ubrane, umalowane, w szpilkach. Czasami mam wrażenie, że dzisiejsi faceci tylko na takie zwracają uwagę, inne są dla nich przezroczyste.

8

To totalna bzdura. Od zawsze elegancy i przystojni faceci mieli większe powodzenie u kobiet.
Dla przykładu: ostatnio zobaczyłam reklamę (ja reklamy oglądam teraz raz na kilka miesięcy, więc każda przykuwa moją uwagę) i był tam chłopak reklamujący pilink do twarzy z aktywatorem węgla. I była to piękna buźka chłopaka, gładziutka jak pupcia niemowlaczka i od razu mi się przypomniały reklamy z dzieciństwa, w których były pokazywane produkty dla młodzieży do pielęgnacji twarzy.
Chodzi o to, że od zawsze była na to moda, nie tylko teraz.

I to nie oznacza, że każdy musi być taki sam. Ci faceci dlatego mają powodzenie, bo są pewni siebie i wiedzą co chcą w życiu robić. I oto cały sukces.

9

Ciekawe czy Ty byś chciał dziewczyne otyła która nie dba o siebie?
Mi się wydaje ,że Tobie się to podoba  jak Ci z insta wyglądają tylko sam tak nie wyglądasz heh poprostu zadbaj o siebie nie musisz iść na siłke ale sport to zdrowie;) pozdroooo

10 Ostatnio edytowany przez CatLady (2018-08-04 15:28:21)

palmowypiasek napisał/a:

Borze szumiący... następny... albo ten sam. Sama nie wiem.

Masz pretensje do kobiet, ze nie lecą na wymoczków i kloszardów, że smią mieć wymagania? A Ty lecisz na laski z tłustymi włosami ubrane w dres albo 3 rozmiary za małe ubranka wchodzące w tyłek? Czy też wolisz zadbane dziewczyny?

Temat zgłosiłam moderacji.

CatLady napisał/a:
palmowypiasek napisał/a:

Borze szumiący... następny... albo ten sam. Sama nie wiem.

Masz pretensje do kobiet, ze nie lecą na wymoczków i kloszardów, że smią mieć wymagania? A Ty lecisz na laski z tłustymi włosami ubrane w dres albo 3 rozmiary za małe ubranka wchodzące w tyłek? Czy też wolisz zadbane dziewczyny?

Temat zgłosiłam moderacji.

Dokładnie smile
Tak trudno się ogarnąć, przestawić na dietę, iść do fryzjera i kupić coś ładnego???
Nawet jak d,iewczyny nie zdobędziesz to na zdrowiu zyskasz.....

12

Ale fryzurki i stroje były od zawsze.
Wiesz, zawsze możesz iść na łatwiznę, zapuścić włoski, chwycić gitarkę i rzępolnąć jakiegoś dżema. Tylko tatuaż by się przydał... ale no problem, zrobisz sobie z henny. wink
Bądź anarchistą, bądź wolnym duchem, hipisem bądź.

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Nie mogę się odnaleźć w podrywaniu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024