Szukam kogoś kto mi pomoże... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Szukam kogoś kto mi pomoże...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: Szukam kogoś kto mi pomoże...

Chciałabym się komuś zwierzyć z jednego problemu, ale wolałabym to zrobić w prywatnej wiadomości. Czy mogłabym napisać do kogoś na gadu-gadu? sad Czuje się emocjonalnie źle sad

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez starr (2018-07-29 00:07:28)

Odp: Szukam kogoś kto mi pomoże...
ewa333 napisał/a:

Chciałabym się komuś zwierzyć z jednego problemu, ale wolałabym to zrobić w prywatnej wiadomości. Czy mogłabym napisać do kogoś na gadu-gadu? sad Czuje się emocjonalnie źle sad

A może lepiej założyć wątek w odpowiednim dziale? Większe będzie prawdopodobieństwo, ze napisze ktoś, kto już podobny problem przerobił.

3

Pisząc prywatną wiadomość nie wiesz na kogo trafisz i nie masz żadnej pewności, że dana osoba będzie w stanie Ci pomóc. Chyba, że chodzi Ci wyłącznie o wyrzucenie z siebie tego, co Cię boli, ale jeśli problem jest poważny, to nawet wtedy lepiej mieć po drugiej stronie osobę, która oprócz tego, że wysłucha, da z siebie coś więcej.

4

Forum daje Ci większą lub mniejszą anonimowość, jeżeli myślisz, że ktoś może poznać Cię po nicku, zmień go na taki, który jest nie związany z Twoim imieniem czy danymi personalnymi. Po sytuacji raczej nikt Cię nie pozna, ponieważ na świecie jest tyle ludzi, że wielu może być w bardzo podobnej sytuacji co Ty w tym samym momencie. A jeżeli opiszesz swój problem na forum, wypowie się więcej osób = Więcej opinii. To pozwoli Ci spojrzeć na Twoją sytuację z różnych perspektyw.

5

Mirirale napisał/a:

Forum daje Ci większą lub mniejszą anonimowość, jeżeli myślisz, że ktoś może poznać Cię po nicku, zmień go na taki, który jest nie związany z Twoim imieniem czy danymi personalnymi. Po sytuacji raczej nikt Cię nie pozna, ponieważ na świecie jest tyle ludzi, że wielu może być w bardzo podobnej sytuacji co Ty w tym samym momencie. A jeżeli opiszesz swój problem na forum, wypowie się więcej osób = Więcej opinii. To pozwoli Ci spojrzeć na Twoją sytuację z różnych perspektyw.

Już  napisałam tutaj post, ale jest 0 odpowiedzi. Nie chcę robić spamu sad

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Szukam kogoś kto mi pomoże...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024