Znajdzie się ktoś chętny do internetowej przyjaźni? :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Znajdzie się ktoś chętny do internetowej przyjaźni? :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Znajdzie się ktoś chętny do internetowej przyjaźni? :)

Kiedyś... Dawno, dawno temu za górami i lasami, jeszcze w wieku nastoletnim, byłam użytkowniczką pewnego nieistniejącego już forum dla młodych dziewcząt. Z kilkoma z nich udało mi się nawiązać przyjaźń poprzez internet. Masa wymienianych wiadomości na Facebooku, smsów i rozmów telefonicznych pełnych zwierzeń i porad... Piękny czas <3 Wiele z tych relacji przetrwała do dziś, oczywiście przeniesiona do świata realnego. Od kilka dni rozmyślam sobie o dawnych czasach i doszłam do wniosku, że bardzo fajnie byłoby wrócić do czegoś takiego smile Znajdę tutaj kogoś chętnego? smile Mam 22 lata, jestem dość poranioną osóbką, więc będzie się z czego zwierzać, a jako, że jestem niemożliwą gadułą, to z pewnością znajdziemy wspólny temat do rozmów smile Chętnie zapoznam się z osobami w każdym wieku, płeć również nie gra roli smile Jeśli ktoś z Was ma ochotę spróbować, proszę o wiadomość tutaj, albo maila smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Znajdzie się ktoś chętny do internetowej przyjaźni? :)
LuckyStrike. napisał/a:

Kiedyś... Dawno, dawno temu za górami i lasami, jeszcze w wieku nastoletnim, byłam użytkowniczką pewnego nieistniejącego już forum dla młodych dziewcząt. Z kilkoma z nich udało mi się nawiązać przyjaźń poprzez internet. Masa wymienianych wiadomości na Facebooku, smsów i rozmów telefonicznych pełnych zwierzeń i porad... Piękny czas <3 Wiele z tych relacji przetrwała do dziś, oczywiście przeniesiona do świata realnego. Od kilka dni rozmyślam sobie o dawnych czasach i doszłam do wniosku, że bardzo fajnie byłoby wrócić do czegoś takiego smile Znajdę tutaj kogoś chętnego? smile Mam 22 lata, jestem dość poranioną osóbką, więc będzie się z czego zwierzać, a jako, że jestem niemożliwą gadułą, to z pewnością znajdziemy wspólny temat do rozmów smile Chętnie zapoznam się z osobami w każdym wieku, płeć również nie gra roli smile Jeśli ktoś z Was ma ochotę spróbować, proszę o wiadomość tutaj, albo maila smile

A co z realem? Równie szybko nawiązujesz znajomości?

3

Salomonka napisał/a:

A co z realem? Równie szybko nawiązujesz znajomości?

Jestem dość otwartą osobą, nie mam problemu z nawiązywaniem znajomości w tzw. "realu" smile Mam przyjaciół, wielu znajomych... Ale mimo wszystko chciałabym poszerzyć to grono smile

4

LuckyStrike. napisał/a:

Jesteś bardzo młoda. Masz 22 lata a ty rozmyślasz o dawnych czasach. Dziwnie to brzmi. To przecież raptem parę lat.

5

Mordimer napisał/a:

Jesteś bardzo młoda. Masz 22 lata a ty rozmyślasz o dawnych czasach. Dziwnie to brzmi. To przecież raptem parę lat.

A nie uważasz, że odrobinę za bardzo czepiasz się słówek i szukasz problemu tam, gdzie go nie ma? wink

6 Ostatnio edytowany przez Mordimer (2018-07-31 14:18:46)

LuckyStrike. napisał/a:
Mordimer napisał/a:

A nie uważasz, że odrobinę za bardzo czepiasz się słówek i szukasz problemu tam, gdzie go nie ma? wink

No dobrze już. Przepraszam wink Sprawdź priv.

7

Fajnie, że nikogo nie wykluczasz z grona tych, z którymi chcesz nawiązać znajomość smile. I nick taki inspirujący, zapachniało dobrym papierosem smile.

8

Arsenalo napisał/a:

Fajnie, że nikogo nie wykluczasz z grona tych, z którymi chcesz nawiązać znajomość smile. I nick taki inspirujący, zapachniało dobrym papierosem smile.

Papierosy, czy szczęśliwy traf... rzecz dyskusyjna.

LuckyStrike pisz śmiało do mnie smile

9

LuckyStrike. napisał/a:
Mordimer napisał/a:

już Cię lubię

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Znajdzie się ktoś chętny do internetowej przyjaźni? :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024