Jak w temacie jak Flirtować może to brzmi dziwnie ale na "żywo" jestem w tym całkiem dobry bo przychodzi mi to naturalnie ale pisząc już nie.Jak Flirtować podczas pisania z dziewczyną ?
2 2018-07-28 19:50:35 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-07-28 19:50:53)
Jak w temacie jak Flirtować może to brzmi dziwnie ale na "żywo" jestem w tym całkiem dobry bo przychodzi mi to naturalnie ale pisząc już nie.Jak Flirtować podczas pisania z dziewczyną ?
Używać prawidłowo znaków interpunkcyjnych. I wielkich liter. To działa jak afrodyzjak.
Małe i duże litery, kropki, przecinki i spacje. Trzeba wiedzieć co gdzie wstawiać.
4 2018-07-28 19:55:39 Ostatnio edytowany przez katarine93 (2018-07-28 19:56:26)
Dokładnie, tak niewiele, a czasem wystarczy I gdzieniegdzie emotikona, żeby nie było za poważnie, byle bez przesady. Sukces murowany. Przykładowo ja mam trochę fioła na tym punkcie.
i to wszystko ? jakieś przykłady ?
6 2018-07-28 21:04:32 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-07-28 21:04:54)
A Ty myślisz, że jak ludzie flirtują, to według podręcznika? Wykuli na pamięć jak na klasówkę?
Nie wiem, ja rozmawiam z każdą dziewczyną tak samo - jak mi się podoba i mam zamiary jakieś to flirt wychodzi sam, chemia unosi się w powietrzu i w komunikatorze. Jak czuję, że się nie podobam dziewczynie to dostaję blokady.
no niby nie ale naprawdę nie wiem jak się za to zabrać na żywo umiem przez wiadomości nie umiem ehh
no niby nie ale naprawdę nie wiem jak się za to zabrać na żywo umiem przez wiadomości nie umiem ehh
To ogranicz pisanie i się tylko spotykaj, sam tak robię. Nikt zdrowy nie lubi pisać godzinami
10 2018-07-28 21:35:51 Ostatnio edytowany przez puchaty34 (2018-07-28 21:36:45)
Możesz napisac, że jak byłeś mały to cyganie cię chcieli porwać, ponieważ miałeś wtedy długie blond włosy i wyglądałeś jak dziewczynka. Na szczęście po przejechaniu kilku przecznic zauważyli swoją pomyłkę i cię wypuścili.
a na żywo rozmawiasz czy nie?
jak na żywo flirtujesz, co robisz?
Możesz napisac, że jak byłeś mały to cyganie cię chcieli porwać, ponieważ miałeś wtedy długie blond włosy i wyglądałeś jak dziewczynka. Na szczęście po przejechaniu kilku przecznic zauważyli swoją pomyłkę i cię wypuścili.
You made my day
Gdyby mi facet tak napisał już byłabym jego
Na odwrót, niż tutaj. A czemu w sumie sobie przez kamerkę nie poflirtujecie, tylko tak pisząc i pisząc... ?