Rozstanie, które mnie zabija. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Rozstanie, które mnie zabija.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Rozstanie, które mnie zabija.

Witam ,
Jakieś 3 tygodnie temu rozstałam się z chłopakiem z którym spotykałam się 10 miesięcy , wiem że to strasznie mało ale pokochałam go nad życiem było nam cudownie do czasu aż nie byliśmy wspolnie na weselu i zrobiłam mu wstydu wypijając za dużo alkoholu. Po całym zajściu trochę się posprzeczallismy i uznalam że lepiej będzie się rozstać. On nie chciał. Więc dalej byliśmy razem , ale coś zaczęło się psuć intuicja mówiła mi że coś się dzieje , jakby miał mniej czasu dla mnie , ukradkiem pisal wiadomości , chował telefon. Wiele razy pytałam i prosiłam go żeby był ze mną szczery nie krzywdził mnie i się mną nie bawił , szedł w zaparte że nic się nie dzieje. Później powiedział mi że potrzebuje czasu .. ( ze względu na to że kiedyś jego była zdradziła go przed ślubem jakoś próbowałam go zrozumiec ) , po kilku takich klotniach na jednym spotkaniu gdy zapytałam powiedział mi że jest pewien że chce ze mną być i jest we mnie zakochany. Ja bardzo przeżywałam jego niezdecydowanie , mówiłam że boli mnie to bo ja go kocham i boje się że mnie skrzywdzi. Kiedyś wysłał mi screen ze swojego telefonu na którym zauważyłam że piszę z jakąś dziewczyna. Później znowu na kolejnym spotkaniu nie mogliśmy się dogadać więc rozstaliśmy się po mimo moich ataków paniki i płaczu. Kilka dni po rozstaniu zauważyłam że wraz ze swoimi znajomymi i dziewczyna z którą pisał pojechali na biwak. Złamało mi to serce wysłałam mu kilka niemiłych smsów , oczywiście stwierdził że coś sobie ubzduralam. Próbowałam jakoś sobie poradzić ale nie wiedziałam jak , non stop blokowałam go bo jego widok sprawiał mi ogromny ból , on od samego początku mówił że chce utrzymywać kontakt. Ale ja nie potrafiłam zrozumieć dlaczego nie powiedziali wprost dlaczego się rozstajemy. Jakiś czas później tak jakby pogodziliśmy się bo stwierdziłam że tak będzie mi łatwiej , jeśli nie będę miała zalu. Ale jednak bałam się że zobaczę coś co absolutnie zlamie mi serce więc znów go zablokowałam , napisał SMS że widzi że znowu go zablokowałam a miał nadzieję że będziemy jeszcze normalnie rozmawiać i się widzieć ale widocznie sama tego chce i to on mnie wszędzie blokuje , w odpowiedzi napisałam mu że musi zrozumieć że jeśli jedna osoba nadal kogoś kocha to będzie jej sprawiało to ból. Nie odpisał. Dzisiaj znów pękło mi serce bo widzialam zdjęcia , na których jest w Niemczech .. w miejscowości tej dziewczyny.
Nie wiem już co zrobić , ten ból mnie o prostu zabija...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Rozstanie, które mnie zabija.

Zablokowalas go on potem ciebie to jakim cudem widziałaś zdjęcie ? Odblokowalas go ?

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Rozstanie, które mnie zabija.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024