Zdrada czy nie zdrada? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zdrada czy nie zdrada?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Zdrada czy nie zdrada?

Hej to nie moje konto. Jestem koleżanką właściciela wink Mam taki problem że mój chłopak ma koleżanke. Wszystko ok, alceptuje to, ja sama mam wielu kolegów. Chodzi o to że mój partner zapytał mnie co sądzę o tym aby ta jego koleżanka masowala go. Ona kształci się w tym kierunku, a on natomiast bardzo lubi masaże dlatego to rozwazaja. Oczywiście to by się odbywalo w jego lub jej mieszkaniu. Nie mają tej tzw klozetki dlatego chcąc nie chcąc ona będzie musiała siedzieć blisko niego, może niekiedy nawet na nim.. Partner mówił że będzie go masowala tam gdzie ja wyrażę zgodę ale oczywiście nie chodzi o jakiś masaż erotyczny tylko plecy, barki itd. Powiedziałam mu że się zastanowie. Mam mieszane uczucia. Ufam mojemu partnerowi ale czuję zazdrość myśląc o tym.  Czy wy byście pozwolily na coś takiego?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zdrada czy nie zdrada?

Ja chyba nie.. ale myślę że to on sam powinien wiedzieć, że to może być niestosowne trochę.. ale no nie wiem.

3

Wyobraziłam sobie, aby koleżanka mojego miała go masować w jej albo jego mieszkaniu. Wyobraziłam sobie konkretną koleżankę i zdecydowanie bym się na to nie zgodziła.
Ale to tylko moje zdanie, bardziej subiektywne.

A nie możesz chłopakowi wyjaśnić Twoje wadliwości, tak jak opisałaś to nam?

4

Nie wiedzę problemu.

5

Autorko - udostępnianie swojego konta na Netkobietach jest zabronione i niezgodne z naszym regulaminem.
Jeśli chcesz założyć własny wątek - musisz zarejestrować się w naszym serwisie.
Nie wolno korzystać z konta należącego do innego użytkownika forum/ IsaBella77

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zdrada czy nie zdrada?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024