Co mam zrobić ? pomóżcie bo chyba zwariuje - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co mam zrobić ? pomóżcie bo chyba zwariuje

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1 Ostatnio edytowany przez kaya798 (2018-07-17 13:04:23)

Temat: Co mam zrobić ? pomóżcie bo chyba zwariuje

Hey smile zagadał do mnie chłopak na fb fajnie sie gadało ale wczoraj niestety doszło do nie miłej wymiany zdań   ( obraziłam go ) od razu podkreślam że nie chciałam
nie miałam takiego zamiaru , rozmowa po prostu zeszła na zły tor i palnęłam głupotę sad a on napisał co o mnie myśli

a) nie odzywać się wogóle

b) odezwać się ? jeśli tak co napisać 

Liczę na waszą pomoc bardzo mi zależy na dalszej znajomości

Zobacz podobne tematy :
Odp: Co mam zrobić ? pomóżcie bo chyba zwariuje

Witaj. Po prostu go za to przeproś i napisz, że chodziło Ci o coś innego. Może później znów normalnie będziecie ze sobą pisać.

3

Cześć, kkarolina798.
Chłopak odebrał jako obrazę, to postanowił napisać to, co myśli o Tobie, choć nie powinien tego robić. Nie wyciąga się pochopnych wniosków.
Na Twoim miejscu przeprosiłabym go i wytłumaczyła swoją perspektywę widzenia i zrozumienia.

4

Przytocz treść rozmowy, łatwiej będzie się odnieść.

5

Wiesz po przeczytaniu tytułu zastanawiam się, czy już nie zwariowałaś - poznajesz nowego chłopaka jest fajnie, a ty go obrażasz.
Why???? fajny czy niefajny jest chłopak?
Jeżeli wybrałaś opcję - fajny, to niestety ty musisz być nie za fajna, mieć jakąś mega huśtawkę nastrojów, taki doktor Jekyll i pan Hyde wink
Jeśli jednak niefajny - to kłopot z głowy, po co zawracasz sobie nim głowę, znajomość zakończona (może w nie najlepszym stylu, no ale trudno)

... wyciągnij wnioski na przyszłość. Ja-na miejscu tego chłopaka raczej nie chciałabym narażać się, że znowu coś chlapniesz.

6

przeproś i wytłumacz, zastanawia mnie jedno on o tobie dobrze napisał czy też Cię obraził ?

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co mam zrobić ? pomóżcie bo chyba zwariuje

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024