Olsztyn - szukam koleżanki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Olsztyn - szukam koleżanki

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Olsztyn - szukam koleżanki

Hej, szukam koleżanek z Olsztyna i okolic do popisania, pogadania, wspólnego spędzania czasu na kawie, wyjściu do kina, na basen, siłownię itp....  ale również mogą to być typowo "dzieciowe" rozrywki, gdyż sama mam ich dwójkę smile Mam 34 lata, mieszkam niedaleko Olsztyna, nie znam tu nikogo, gdyż nie tak dawno dopiero się tu sprowadziłam. Czekam na odzew wink

Panom, Paniom Bi i sex ofertom dziękuję, ich ogłoszenie nie dotyczy.

Zobacz podobne tematy :
Odp: Olsztyn - szukam koleżanki

Witam ja niestety jestem z Legnicy ale też mam 3 dzieci.Jestem Kasia i mam 30 lat

3

BliskoOlsztyna napisał/a:

Hej, szukam koleżanek z Olsztyna i okolic do popisania, pogadania, wspólnego spędzania czasu na kawie, wyjściu do kina, na basen, siłownię itp....  ale również mogą to być typowo "dzieciowe" rozrywki, gdyż sama mam ich dwójkę smile Mam 34 lata, mieszkam niedaleko Olsztyna, nie znam tu nikogo, gdyż nie tak dawno dopiero się tu sprowadziłam. Czekam na odzew wink

Cześć chętnie Cię poznam smile Mam 31 lat mieszkam w okolicach Olsztyna. Jeśli byłabyś zainteresowana zapoznaniem się  to napisz smile
Pozdrawiam Karolina

4

Hej jestem też z okolic Olsztyna

5

BliskoOlsztyna napisał/a:

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Olsztyn - szukam koleżanki

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024