Witam wszystkich. Mam pewnien problem, pewne zapytanie. Mam 28. Jestem w zwiazku 15 lat. I niestety od dluzszego czasu poziom mojej aktywnosci seksualnej spadl do zera. Czy mozeciw polecić jakies tabletki za zwiekszenie tego stanu?nie rozpisujcie sie na temat sposobu mojego zycia itd. Poszukuje jakiegoś wspomagacza. Dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam
1 2018-07-09 11:56:01 Ostatnio edytowany przez Patrycja1991 (2018-07-09 11:58:57)
Zdrowaśki ??
P.S. Nie istnieją żadne środki na zwiększenie libida. Przebadaj się, przyczyna może być inna a spadek libida skutkiem choroby.
P.S.2 Jesteś w związku od 13 roku życia ??
Tak zgadza sie. Od 13 roku zycia mam tylko jedną milosc. Ale to nie jest glowny temat mojego zapytania. Chcialam sie dowiedziec cos innwgo. A badania robilam jestem zdrowa. Zyje jak kazdy praca dom. Obowiazki. Nie moge zrezygnowac ze wszystkiego. Wiec poszukuje porady. Byc moze ktos mi pomoze.
4 2018-07-09 13:11:50 Ostatnio edytowany przez shqiptare (2018-07-09 13:12:29)
Tabletki zwiększające libido nie są bezpieczne. Skoro pewnie się zbadałaś i jesteś pewna wyników, że jesteś zdrowa, to jak często kochacie się? To ma wpływ na życie w łóżku, jak to się mówi "co za dużo, to niezdrowo" A macie też dobre relacje?
Edit: czy nie żyjesz w stresie?
Brak stresu, brak klutni. Zyjemy spokojnie. Kocham mojego faceta. Ale chcialabym czegos wiecej. Nie dzialaja jakies swiece wino itd. Z nim jest wszystko ok. To ja czesto unikam zblizen. I chcialabym to zmienić.
A od dawna tak masz?
Ok 2 lat.