Cześć, jestem straszna panikara i mam problem w psychice. Otoz.. Wspolzylam z partnerem bez zabezpieczenia. Nie wiem czy to byly dni plodne czy nie, poniewaz mam nieregularne cykle. To raz. Czlonek wchodzil do polowy albo sam jego początek, gdyz jest problem związany z jego wielkoscia i moim bolem. Do wytrysku doszlo jakies 15 min po stosunku, na zewnatrz (za pomocą dloni). Czy istnieje szansa, ze moglabym zajsc w ciążę pomimo, ze nie doszło do wytrysku w srodku? Strasznie boje sie o ten preejakulat ale partner zapewnia, ze jemu nic sie nie wydobylo. Czlonek przebywal w pochwie doslownie 3 razy na max. 20sek a czasem i krocej z powodu bolu.. Czekam na konkretne odpowiedzi..
Boje się, że jak członek jest w pochwie i przy kilku ruchach facet wydzieli trochę preejakulatu, to ja zaraz zajde w ciaze. Wiem, ze to glupie i chore ale ten problem siedzi mi w glowie i odbiera mi wszelka radość.. ;( A pozniej żyje w stresie czy dostane okresu, czy nie..
Zamiast żyć w stresie po prostu zadbaj o antykoncepcję. I owszem, możesz być w ciąży zawsze, jeśli uprawiasz seks bez zabezpieczenia.
Konkretnych odpowiedzi udzieli Ci test ciążowy, do zakupienia bez żadnych ograniczeń w większości marketów i aptek.
Jeszcze konkretniejszych odpowiedzi udzieli Ci test z krwi, który również bez większych problemów możesz wykonać w każdym laboratorium.
Tak - mogło dojść do zapłodnienia i możesz być w ciąży, gdyż preejakulat może zawierać plemniki.
A do tego mężczyzna nie czuje kiedy wydobywa się prejakulat.
Małe prawdopodobieństwo, ale dziewczyny mają rację.
Chcesz odpowiedzialnie uprawiać seks, to zadbaj o antykoncepcję.
Nie musisz od razu truć się hormonami, ale możesz chociaż kupić gumki.
To naprawdę nie boli, a miałabyś mniej stresu.
Może jak będziesz zabezpieczona to i spokojniejsza i seks nie będzie Ci sprawiał bólu.
8 2018-07-08 14:08:11 Ostatnio edytowany przez Olinka (2018-07-08 19:40:33)
[post poniżej poziomu forum - usunięte przez moderację]
Cześć, jestem straszna panikara i mam problem w psychice. Otoz.. Wspolzylam z partnerem bez zabezpieczenia. Nie wiem czy to byly dni plodne czy nie, poniewaz mam nieregularne cykle. To raz. Czlonek wchodzil do polowy albo sam jego początek, gdyz jest problem związany z jego wielkoscia i moim bolem. Do wytrysku doszlo jakies 15 min po stosunku, na zewnatrz (za pomocą dloni). Czy istnieje szansa, ze moglabym zajsc w ciążę pomimo, ze nie doszło do wytrysku w srodku? Strasznie boje sie o ten preejakulat ale partner zapewnia, ze jemu nic sie nie wydobylo. Czlonek przebywal w pochwie doslownie 3 razy na max. 20sek a czasem i krocej z powodu bolu.. Czekam na konkretne odpowiedzi..
mam pytanie: ile masz lat ?