Dzień dobry. Bardzo proszę o rekomendacje tabletek poprawiających libido / seksualność u kobiet.
2 2019-07-14 08:40:30 Ostatnio edytowany przez Mordimer (2019-07-14 09:13:57)
Dzień dobry. Bardzo proszę o rekomendacje tabletek poprawiających libido / seksualność u kobiet.
Witam. A co się dokładnie dzieje ?
Robiłaś jakieś badania ? Na hormony, tarczycę, nadnercza ?
Specyfików dla mężczyzn jest cała masa
Jest jednak kilka wyjątków przeznaczonych również dla kobiet:
- Ziele Damiana
- Maca
- Ashwagandha
- Vitex inaczej Niepokalanek
- Yohimbina
- Żeńszeń koreański
- Świerzbiec Właściwy/Lewodopa
- Sulbutiamina
- Ero Ferol doraźnie
- Peptyd Pt-141
- No i najważniejszy podpunkt a mianowicie DIETA i aktywność fizyczna. To podstawa tak samo jak odpowiedniej jakości sen. Bez tego ani rusz.
Cathy. napisał/a:Dzień dobry. Bardzo proszę o rekomendacje tabletek poprawiających libido / seksualność u kobiet.
Robiłaś jakieś badania ? Na hormony, tarczycę, nadnercza ?
Wakacje. Dzieci się nudzą to i głupoty im się roją w głowach.
4 2019-07-14 09:15:24 Ostatnio edytowany przez Mordimer (2019-07-14 09:15:52)
Mordimer napisał/a:Cathy. napisał/a:Dzień dobry. Bardzo proszę o rekomendacje tabletek poprawiających libido / seksualność u kobiet.
Robiłaś jakieś badania ? Na hormony, tarczycę, nadnercza ?Wakacje. Dzieci się nudzą to i głupoty im się roją w głowach.
Skąd wiesz, że to dziecko ? Zadany temat jest raczej normalny. Jeśli to kolejny troll to ciężko gdziekolwiek tutaj pisać bo nie wiadomo który temat jest trollerski.
Są takie stereotypy. Mężczyźni zawsze chcą, kobiety zawsze mogą.
Są takie stereotypy. Mężczyźni zawsze chcą, kobiety zawsze mogą.
Meżczyzni przed 40 zawsze chca, po 40 to dzien w dzien nie da rady, nawet z wiecej niz 1 kobietą. Smutne.
7 2019-07-15 05:06:01 Ostatnio edytowany przez Cathy. (2019-07-15 05:10:09)
Cathy. napisał/a:Dzień dobry. Bardzo proszę o rekomendacje tabletek poprawiających libido / seksualność u kobiet.
Robiłaś jakieś badania ? Na hormony, tarczycę, nadnercza ?Specyfików dla mężczyzn jest cała masa
Jest jednak kilka wyjątków przeznaczonych również dla kobiet:- Ziele Damiana
- Maca
- Ashwagandha
- Vitex inaczej Niepokalanek
- Yohimbina
- Żeńszeń koreański
- Świerzbiec Właściwy/Lewodopa
- Sulbutiamina
- Ero Ferol doraźnie
- Peptyd Pt-141
- No i najważniejszy podpunkt a mianowicie DIETA i aktywność fizyczna. To podstawa tak samo jak odpowiedniej jakości sen. Bez tego ani rusz.
Witam.
Nie do końca chciałam opowiadać co się dzieje ale widzę że możesz mi trochę pomóc.
Mam 29lat, stały związek małżeński od 8 lat. Nie posiadamy dzieci i puki co nie chcemy posiadać. Przez ostatni rok mam problem z seksem. Nie odczuwam potrzeby i chęci, mam problem z dojściem. Mój mąż szanuje mój problem ale jednak jest to dla mnie nie komfortowa sytuacja. Badania hormonalne w normie, tabletki antykoncepcyjne te same co zawsze, tarczyca prawidłowa jeśli chodzi o podstawowe badania, nadnercza nie sprawdzałam. Jeśli chodzi o aktywność fizyczna to jest na niskim poziomie. 1 w tygodniu basen lub 2 razy siłownia. Pracuje na lotnisku więc mam bardzo niereguralny tryb pracy źle sypiam.
Mój ginekolog polecił mi jeden lek sensuelle ale nie mogę go nigdzie znaleźć na rynku. Dlatego stworzyłam post żeby otrzymać rekomendacje. Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź.
Mordimer napisał/a:Cathy. napisał/a:Dzień dobry. Bardzo proszę o rekomendacje tabletek poprawiających libido / seksualność u kobiet.
Robiłaś jakieś badania ? Na hormony, tarczycę, nadnercza ?Wakacje. Dzieci się nudzą to i głupoty im się roją w głowach.
Jest to forum dla dorosłych więc skąd taki wniosek? Zanim coś się napiszę zachęcam do przemyślenia odpowiedzi. Pizdrawiam
Lagrange napisał/a:Mordimer napisał/a:Witam. A co się dokładnie dzieje ?
Jest to forum dla dorosłych więc skąd taki wniosek? Zanim coś się napiszę zachęcam do przemyślenia odpowiedzi. Pizdrawiam
Przyczyna takiego wniosku jest prosta. W okresie ferii i wakacji wzrasta liczba dzieciaków które trolują na forach. Zwykle w tematach o płciowości, bo to je najbardziej kręci. Do tego normalny, dorosły człowiek prosząc o pomoc postara się wyjaśnić temat, aby porada była bardziej adekwatna.
Cathy. napisał/a:Lagrange napisał/a:Wakacje. Dzieci się nudzą to i głupoty im się roją w głowach.
Przyczyna takiego wniosku jest prosta. W okresie ferii i wakacji wzrasta liczba dzieciaków które trolują na forach. Zwykle w tematach o płciowości, bo to je najbardziej kręci. Do tego normalny, dorosły człowiek prosząc o pomoc postara się wyjaśnić temat, aby porada była bardziej adekwatna.
Będe wiedzieć na przyszłość. Przyznam że pierwszy raz w życiu korzystam z takiej formy porady. Nigdy nie publikowałam nic na forum i myślałam że takie jedno pytanie wystarczy do uzyskania odpowiedzi. Sprawa jest dla mnie bardzo krępująca
Cathy.
Nie przejmuj się, niektórzy to nawet w swoich majtkach widzą trolla.
Najbardziej poprawia libido pewność osiągnięcia orgazmu. Poczytaj najlepszą kobiecą seksuolog - Betty Dodson.
spróbuj z tym feminam libido wiele kobiet zachwala, ja brałam i tak średnio bo okazało sie że to problemy natury psychicznej były - depresja. Ale co jak co szczerze efekt i tak był odczuwalny mimo mojej choroby o wiele bardziej intensywnie niż po innych które brałam typowo na libido.
Mnie efekt po tych Feminam Libido zaszokował pozytywnie. Zarówno jak brałam po 1 dziennie po kilku dniach jak i po jednorazowych strzałach w ilości 3 tabletek. Ochota na seks jest naprawdę duża. Wypróbowałam tez metodę z kruszeniem i rozpuszczeniem w wodzie. O wiele szybciej wtedy zadziałało szczególnie jeśli chodzi o ochotę i szybkie zaspokojenie żądzy.
Polecam zmianę faceta Marne libido u kobiety, to po prostu nieodpowiedni facet
)