Wiem Drogie Panie że to wasz portal, i wasze zabawki ale postaram się wyjaśnić w miarę prosto mój problem. Nie dotyczy on tylko facetów, ale nie mogę znaleźć pomocy w internecie na ten temat.
W każdym razie : Posiadam Kobietę mam też duże problemy rodzinne, ciągłe spięcia z rodziną i wygnania z domu to u nas na porządku dziennym, Moja kobieta jest z dala ode mnie więc jej to nie dotyczy, w każdym razie mam na myśli tylko to że pomimo posiadania problemów i wielkiego stresu który wygląda z drugiej strony na astronomiczny to nie potrafie się go wyzbyć, i mam że tak powiem ciągle motywację do sięgania szczytów, chcę się uczyć, jestem w trakcie realizowania swoich marzeń a także swojej firmy związaną z informatyką, I tutaj pojawia się nie normalny problem, bo co dotykam się czegoś co nie potrafię a chce się tego nauczyć (6 lat temu było tak gdy montowałem swoje pierwsze materiały filmowe), (3 lata temu gdy uczyłem się na kursie na grafika komputerowego i programisty), dzisiaj już chcę się zająć rysowaniem to nie mogę się skupić podczas pracy bo moja nieudolność mnie podnieca GRRRRRR...... ludzie wokół mnie pracują a ja dostaje wzwodu, tylko dlatego że nie potrafie czegoś zrobić, przez to też zaczynam szybko się irytować, i ulegam, po czym mam tą prace w dupie albo odkładam to na inny raz, Ja nie wiem wcześniej sobie poradziłem dzieki determinacji, ale to zaczyna mnie irytować i denerwować, bo jeszcze niedługo jak będę kupywał w automacie coca cole i cola mi nie wypadnie to dostane wzwodu, te wszystkie myśli i to co się aktualnie ze mną dzieje mnie przerasta. Co mogę zrobić w takiej sytuacji?