Cześć, być może to nie jest miejsce na to. Ogólnie głupio mi prosić o pomoc. Jestem tutaj nowa. Niejedno przeszlam w życiu. Jestem 26 letnią kobietą, opiekunką dziecięcą. W wolnym czasie udzielam się charytatywnie, wpłacam i organizuję zbiórki pomocowe, min dla siepomaga. Zawsze anonimowo. Od zawsze pomagałam innym, ale jakoś nigdy nie chciałam prosić o pomoc dla siebie. Jeśli jednak są tu jakieś dobre duszyczki, które są w stanie poświęcić mikrosekundę swojego czasu, mam prośbę o pomoc, podanie dalej tego linka, dzięki Twojej pomocy możemy wygrać podróż (pierwszą w życiu wspólną, poślubną ). Będę wdzięczna za każdy głos! Im głosów byłoby więcej, tym dla nas większe szanse. Biorąc udział w konkursie jako sceptyk, pierwszy raz w życiu, próbuję walczyć o nagrodę
Fajnie byłoby pierwszy raz pojechać na prawdziwe wakacje! Mam czas do 20 lipca, od teraz. Jeśli tylko możesz, masz możliwość - podaj to gdziekolwiek dalej, a nuż sprawisz komuś ogromną radość. Pięknie Wam wszystkim dziękuję, cudowności i radości! <3 <3 Pozdrawiam serdecznie :* Wesele z klasa, para 17.02.2018, Andzelika i Marcin.
Temat: Proszę o pomoc w spełnieniu marzenia :)