Witam Wszystkich Użytkowników,
Jestem tutaj nowy i Chciałbym się poradzić w pewnej sprawie jak to wygląda z Waszej perspektywy
Wygląda następująco.
Półtora tygodnia temu, poznałem na internecie dziewczynę 2 lata młodszą ode Mnie z Województwa Mazowieckiego. I pisało Mi się z Nią dobrze do momentu kiedy nie zeszliśmy na temat spotkania. Bardzo nalegała, aby się spotkać, więc podchodząc do tego tematu powiedziałem, że znamy się bardzo krótko i ja potrzebuje czasu.A Ona po tej Mojej odpowiedzi zaczęła Mnie unikać tzn. na początku znajomości mieliśmy masę wspólnych tematów potem już pisała albo z łaski bądź dobranoc. Więc wziąłem sprawy w swoje ręce i zapytałem czy ona się na coś gniewa.
Zapewniała Mnie, że nie (no ale jak to bywa z kobietami, Nikt was nie zrozumie). I wydawało mi się, że już jest dobrze. Aż do wczoraj znów o to zapytałem bo nie dawało Mi to spokoju. Napisała ona, że ma do Mnie żal, że nie chce się z Nią spotkać. A ja jej pisałem, że chce tylko mało się znamy, a także muszę pomóc w obowiązkach domowych gdyż mieszkam na wsi i że jak skończe ustalimy termin spotkania. Niestety wszystko grochem o ścianę.
Argumenty do Niej żadne nie trafiały po czym zablokowała mnie na fb, a także mój numer komórki gdyż ani tu ani tu nie mogę wysłać do Niej wiadomości.
Nie wiem czy to ze Mną coś jest nie tak czy Ona poprostu nie była Mnie warta czy też szukała sposobu aby zakończyć znajomość.