Problem z kobietami - wogóle ich nie rozumiem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Problem z kobietami - wogóle ich nie rozumiem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

1 Ostatnio edytowany przez mj9595 (2018-06-30 21:15:54)

Temat: Problem z kobietami - wogóle ich nie rozumiem

Witam Wszystkich Użytkowników,

Jestem tutaj nowy i Chciałbym się poradzić w pewnej sprawie jak to wygląda z Waszej perspektywy

Wygląda następująco.

Półtora tygodnia temu, poznałem na internecie dziewczynę 2 lata młodszą ode Mnie z Województwa Mazowieckiego. I pisało Mi się z Nią dobrze do momentu kiedy nie zeszliśmy na temat spotkania. Bardzo nalegała, aby się spotkać, więc podchodząc do tego tematu powiedziałem, że znamy się bardzo krótko i ja potrzebuje czasu.A Ona po tej Mojej odpowiedzi zaczęła Mnie unikać tzn. na początku znajomości mieliśmy masę wspólnych tematów potem już pisała albo z łaski bądź dobranoc. Więc wziąłem sprawy w swoje ręce i zapytałem czy ona się na coś gniewa.
Zapewniała Mnie, że nie (no ale jak to bywa z kobietami, Nikt was nie zrozumie). I wydawało mi się, że już jest dobrze. Aż do wczoraj znów o to zapytałem bo nie dawało Mi to spokoju. Napisała ona, że ma do Mnie żal, że nie chce się z Nią spotkać. A ja jej pisałem, że chce tylko mało się znamy, a także muszę pomóc w obowiązkach domowych gdyż mieszkam na wsi i że jak skończe ustalimy termin spotkania. Niestety wszystko grochem o ścianę.
Argumenty do Niej żadne nie trafiały po czym zablokowała mnie na fb, a także mój numer komórki gdyż ani tu ani tu nie mogę wysłać do Niej wiadomości.
Nie wiem czy to ze Mną coś jest nie tak czy Ona poprostu nie była Mnie warta czy też szukała sposobu aby zakończyć znajomość.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Problem z kobietami - wogóle ich nie rozumiem

Jestem tutaj nowy i Chciałbym się poradzić w pewnej sprawie jak to wygląda z Waszej perspektywy

Wygląda następująco.

Półtora tygodnia temu, poznałem na internecie dziewczynę 2 lata młodszą ode Mnie z Województwa Mazowieckiego. I pisało Mi się z Nią dobrze do momentu kiedy nie zeszliśmy na temat spotkania. Bardzo nalegała, aby się spotkać, więc podchodząc do tego tematu powiedziałem, że znamy się bardzo krótko i ja potrzebuje czasu.A Ona po tej Mojej odpowiedzi zaczęła Mnie unikać tzn. na początku znajomości mieliśmy masę wspólnych tematów potem już pisała albo z łaski bądź dobranoc. Więc wziąłem sprawy w swoje ręce i zapytałem czy ona się na coś gniewa.
Zapewniała Mnie, że nie (no ale jak to bywa z kobietami, Nikt was nie zrozumie). I wydawało mi się, że już jest dobrze. Aż do wczoraj znów o to zapytałem bo nie dawało Mi to spokoju. Napisała ona, że ma do Mnie żal, że nie chce się z Nią spotkać. A ja jej pisałem, że chce tylko mało się znamy, a także muszę pomóc w obowiązkach domowych gdyż mieszkam na wsi i że jak skończe ustalimy termin spotkania. Niestety wszystko grochem o ścianę.
Argumenty do Niej żadne nie trafiały po czym zablokowała mnie na fb, a także mój numer komórki gdyż ani tu ani tu nie mogę wysłać do Niej wiadomości.
Nie wiem czy to ze Mną coś jest nie tak czy Ona poprostu nie była Mnie warta czy też szukała sposobu aby zakończyć znajomość.

3 Ostatnio edytowany przez Excop (2018-07-01 07:57:09)

mj9595 napisał/a:

Wygląda następująco.

Nie wiem czy to ze Mną coś jest nie tak czy Ona po prostu nie była Mnie warta czy też szukała sposobu aby zakończyć znajomość.

No, wiecie, co!? Jak ona mogła!?
I bądź tu mądry, co z tym zrobić?
Aby kobietę zrozumieć, należy najpierw upewnić się samemu, czego się od niej, tak naprawdę, oczekuje. A nie, rozważać, czy warta ona Ciebie, czy odwrotnie, po dziesięciu dniach i wymianie kilkunastu zaledwie zdań w tym okresie.
Strachy na Lachy, Autorze.
Nie bądź pierdołą i nie wymyślaj przeszkód, które oddalą moment spotkania, do którego, jak sądzę, nigdy by nie doszło z takim nastawieniem.
Gdybyście pisali przez rok z okładem, coś uległoby zmianie?
Powiesz, "poznalibyśmy się lepiej"? I co, wieś wtedy nie przeszkadzałaby już, a wszystko zdążyłbyś uporządkować w międzyczasie? Nie ściemniaj. smile
Oj, dzieci, dzieci...

4

Zakończyć znajomość? Przecież Wy się nie znacie.
Na poważnie- też nie lubię gdy ktoś odwleka spotkanie i każe czekać.  Na co??? Skoro super nam się rozmawia, pisze, to jakiego czasu Ty potrzebujesz? Uznała że nie traktujesz Jej poważnie. Randka to nic zobowiązującego. Zawsze, gdyby okazało się że Ona Ci nie pasuje, można zerwać kontakt, no ale żeby się o tym przekonać, trzeba się najpierw spotkać.

5

Może nie mogła patrzeć na zaimki pisane z dużych liter. Też bym zablokowała, bo oczy bolą.

6

Lady Siggy napisał/a:

Może nie mogła patrzeć na zaimki pisane z dużych liter. Też bym zablokowała, bo oczy bolą.

hahahaa
najlepsze jest jak z dużej litery piszą: Ja, Mnie, Moje - to dopiero megalomania big_smile

7

No poczuła się urażona, to fakt. Ale Ty też nie możesz autorze zmuszać się do spotkania dla kogoś, skoro jeszcze nie czułeś się pewnie i potrzebowałeś, abyście się lepiej poznali przez internet. Po prostu już w tym temacie do siebie nie pasowaliście. No i ona trochę za ostro zareagowała. Mogła zapytać czemu nie chcesz się spotkać i dać Ci trochę czasu, a nie od razu blokować. Trochę to dziwne.
Ja rozumiem: stracić zapał, bo ona sama zaproponowała spotkanie (a dla kobiety to mega duży wyczyn) i jeszcze dostała kosza, ale można było to jeszcze wytłumaczyć.

8

Zgadzam się z dziewczynami powyżej
+   daruj sobie teksty na babskim forum w stylu

mj9595 napisał/a:

Zapewniała Mnie, że nie (no ale jak to bywa z kobietami, Nikt was nie zrozumie).

idź pobawić się w piaskownicy zanim dorośniesz.

9

Ktoś kiedyś powiedział, ze kobiet się nie rozumie... kobiety się po prostu kocha big_smile . Widać, że dziewczyna była bardziej zdecydowana niż Ty. Co tu rozumieć?

10

tajemnicza75 napisał/a:

Ktoś kiedyś powiedział, ze kobiet się nie rozumie... kobiety się po prostu kocha big_smile . Widać, że dziewczyna była bardziej zdecydowana niż Ty. Co tu rozumieć?

ja ostatnio przeczytałam
https://www.sklep.mleczko.pl/environment/cache/images/0_0_productGfx_8af3c07d35e62b47692ec6627b5e587d.jpg

11 Ostatnio edytowany przez Excop (2018-07-01 21:56:46)

Averyl napisał/a:
tajemnicza75 napisał/a:

ja ostatnio przeczytałam
https://www.sklep.mleczko.pl/environment/cache/images/0_0_productGfx_8af3c07d35e62b47692ec6627b5e587d.jpg

Naprawdę, dobre! Podziwiam Cię, Averyl, że znalazłaś ten tekst Mistrza, który pierwszy raz widzę na oczy!
Mleczko jest geniuszem satyry. Tej obyczajowej, przede wszystkim. Mimo kontrowersji niekiedy, w odbiorze  wymowy jego rysunków i dymkowych uzupełnień.
Zwłaszcza, w naszym bigoteryjnie zaściankowym społeczeństwie, gdzie sprawdza się, często jakoś, heglowska puenta - ''...tym gorzej dla faktów". smile

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Problem z kobietami - wogóle ich nie rozumiem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024