Zauroczenie z przedszkola. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zauroczenie z przedszkola.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Zauroczenie z przedszkola.

Witam, mam 18lat i potrzebuje pomocy/porady kobiety.
Więc tak w przedszkolu podobała mi się pewna dziewczyna, ale wiecie jak to jest w tym wieku. Po skończeniu przedszkola każdy poszedł do innej szkoły. W gimnazjum znowu się spotkaliśmy i nadal mi się podobała. Jestem trochu nie śmiały, no i nie miałem odwagi jej powiedzieć że mi się bardzo podoba.
W czasie gimnazjum to tylko mówiłem jej Cześć i od czasu do czasu coś jej się zapytałem.
Teraz w liceum myślę że nabrałem więcej odwagi. Ostatni kontakt miałem z nią na zakończenie 3 gimnazjum i tyle.
Teraz od czasu do czasu widzę ją w kościele i nadal mi się podoba, siedzi na drugim końcu kościoła. Kiedyś powiedziałem jej cześć ale nie wiem czy mnie zauważyła.Mysle że by pasowała do mnie.
Nie wiem czy ma chłopaka(kiedyś miała)
Coś o mnie: jestem miły, uprzejmy, nie lubię za bardzo dużych imprez,dyskotek, zawsze mówię prawdę i wolę mówić prosto z mostu.
Coś o niej co zdążyłem zauważyć:miła,pomocną,uprzejma,umi się bawić na imprezach.
No i teraz pytanie jak do niej napisać (mam ja na FB) po 3 latach żadnego odzewu, i czy się nie wystarszy. Myślałem że jakbym ja spotkał na ulicy to powiedział bym jej cześć, a później na FB napisał czy możemy sie spotkać i pogadać co tam słychać, i po pewnym czasie rozmowy zapytał się jej czy ma kogoś i czy by chciała się ze mną spotykać.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Gary (2018-06-29 14:45:52)

Odp: Zauroczenie z przedszkola.

Gdybyś był dorosły, to bym powiedział, że zachowujesz się zupełnie niedojrzale -- roisz jakieś fantazje w głowie, skaczesz wokół niej jak pies wokół jeża, wnet będziesz wyobrażał sobie ślub i seks... .... nooo... noo... tylko że na zwykłe Cześć nie było Cię stać. Zatem daruj sobie wszysktie scenariusze co wymyślisz... to nie zadziała, wyłożysz się po pierwszym skrzyżowaniu wzroku.

Pies powinien przestać skakać wokół jeża. Przy najbliższym spacerze, jak zobaczysz jeża, to idź tak, aby wasze drogi się przecięły. Jak będziesz bardzo blisko i prawie się "zderzycie", to się uśmiechnij i powiedz Cześć. Pamiętaj są dwie rzeczy -- uśmiech i cześć. Te dwie rzeczy musisz wykonać. Ona odpowie "cześć" i wtedy idź dalej swoją drogą.

Jak Ci się uda jej powiedzieć Cześć, to daj znać na forum. Ustalimy co dalej.

mickiewicz18 napisał/a:

Jestem trochu nie śmiały, no i nie miałem odwagi jej powiedzieć że mi się bardzo podoba. ... umi się bawić

"trochu"?? "nie spacja śmiały"? "umi bawić"?
Jeśli ona nie kaleczy polszczyzny, to będzie widzieć że Ty to robisz.

W czasie gimnazjum to tylko mówiłem jej Cześć i od czasu do czasu coś jej się zapytałem.... Kiedyś powiedziałem jej cześć ale nie wiem czy mnie zauważyła.Mysle że by pasowała do mnie.

Boszzz... mówiłeś cześć, a teraz nie mówisz? Nie zauważyła? Może nie słyszała... a może cześć było tylko w twojej głowie... ?

A musisz to wiedzieć od razu? Bo nie wiesz czy warto do niej startować? I zastanawiasz się co będize jak ona ma chłopaka?

Coś o mnie: jestem miły, uprzejmy, nie lubię za bardzo dużych imprez,dyskotek, zawsze mówię prawdę i wolę mówić prosto z mostu.

"nie lubię za bardzo dużych imprez"... "a ona lubi imprezy".
Dla mnie to brzmi że po prostu jesteś tym co podpiera ściany na szkolnej zabawie, albo tym co w ogóle nie chodził na szkolne zabawy.

i teraz pytanie jak do niej napisać (mam ja na FB) po 3 latach żadnego odzewu, i czy się nie wystarszy.

Nie pisać na FB. To będzie porażka... wyobrażam sobie "Hej cześć! Właśnie jechaliśmy razem windą..."... "Yyyy.. i nie miałeś odwagi nawet oddychać?".

Myślałem że jakbym ja spotkał na ulicy to powiedział bym jej cześć,

Zrób to. Ciekawe czy dasz radę.

a później na FB napisał czy możemy sie spotkać i pogadać co tam słychać, i po pewnym czasie rozmowy zapytał się jej czy ma kogoś i czy by chciała się ze mną spotykać.

i jeszcze byś zapytał czy by uprawiała z Tobą seks? Ach  ta młodzieńcza fantazja!

3 Ostatnio edytowany przez mickiewicz18 (2018-06-29 17:12:35)

Gary napisał/a:

Gdybyś był dorosły, to bym powiedział, że zachowujesz się zupełnie niedojrzale -- roisz jakieś fantazje w głowie, skaczesz wokół niej jak pies wokół jeża, wnet będziesz wyobrażał sobie ślub i seks... .... nooo... noo... tylko że na zwykłe Cześć nie było Cię stać. Zatem daruj sobie wszysktie scenariusze co wymyślisz... to nie zadziała, wyłożysz się po pierwszym skrzyżowaniu wzroku.

Pies powinien przestać skakać wokół jeża. Przy najbliższym spacerze, jak zobaczysz jeża, to idź tak, aby wasze drogi się przecięły. Jak będziesz bardzo blisko i prawie się "zderzycie", to się uśmiechnij i powiedz Cześć. Pamiętaj są dwie rzeczy -- uśmiech i cześć. Te dwie rzeczy musisz wykonać. Ona odpowie "cześć" i wtedy idź dalej swoją drogą.

Jak Ci się uda jej powiedzieć Cześć, to daj znać na forum. Ustalimy co dalej.

mickiewicz18 napisał/a:

Jestem trochu nie śmiały, no i nie miałem odwagi jej powiedzieć że mi się bardzo podoba. ... umi się bawić

"trochu"?? "nie spacja śmiały"? "umi bawić"?
Jeśli ona nie kaleczy polszczyzny, to będzie widzieć że Ty to robisz.

W czasie gimnazjum to tylko mówiłem jej Cześć i od czasu do czasu coś jej się zapytałem.... Kiedyś powiedziałem jej cześć ale nie wiem czy mnie zauważyła.Mysle że by pasowała do mnie.

Boszzz... mówiłeś cześć, a teraz nie mówisz? Nie zauważyła? Może nie słyszała... a może cześć było tylko w twojej głowie... ?

A musisz to wiedzieć od razu? Bo nie wiesz czy warto do niej startować? I zastanawiasz się co będize jak ona ma chłopaka?

"nie lubię za bardzo dużych imprez"... "a ona lubi imprezy".
Dla mnie to brzmi że po prostu jesteś tym co podpiera ściany na szkolnej zabawie, albo tym co w ogóle nie chodził na szkolne zabawy.

i teraz pytanie jak do niej napisać (mam ja na FB) po 3 latach żadnego odzewu, i czy się nie wystarszy.

Nie pisać na FB. To będzie porażka... wyobrażam sobie "Hej cześć! Właśnie jechaliśmy razem windą..."... "Yyyy.. i nie miałeś odwagi nawet oddychać?".

Myślałem że jakbym ja spotkał na ulicy to powiedział bym jej cześć,

Zrób to. Ciekawe czy dasz radę.

a później na FB napisał czy możemy sie spotkać i pogadać co tam słychać, i po pewnym czasie rozmowy zapytał się jej czy ma kogoś i czy by chciała się ze mną spotykać.

i jeszcze byś zapytał czy by uprawiała z Tobą seks? Ach  ta młodzieńcza fantazja!

Jakby miała chłopaka to chyba nie wypadało by do niej startować.
Tylko 1 raz jej powiedziałem Cześć bo była w takiej odległości że mogłem jej powiedzieć.
Jak spotykam koleżanki z klasy w sklepie go normalnie mówię im cześć

4

A wypada mówić cześć dziewczynie której się nie zna? Pewnie nie wypada... Zastanów się nad tym...

Tylko 1 raz jej powiedziałem Cześć bo była w takiej odległości że mogłem jej powiedzieć.

W takim razie może bedziesz czekać aż znowu znajdzie się w twoim zasięgu...

W życiu jest tak, że jak coś chcesz mieć, to się trzeba postarać. Więc albo się postrasz o tę dziewczynę, albo dalej będziesz snuł fantazje w świetle monitora.

https://c1.staticflickr.com/3/2679/4471648820_f933b29301_z.jpg?zz=1

5

Gary napisał/a:

A wypada mówić cześć dziewczynie której się nie zna? Pewnie nie wypada... Zastanów się nad tym...

W takim razie może bedziesz czekać aż znowu znajdzie się w twoim zasięgu...

W życiu jest tak, że jak coś chcesz mieć, to się trzeba postarać. Więc albo się postrasz o tę dziewczynę, albo dalej będziesz snuł fantazje w świetle monitora.

Nie chodzi mi żeby jej nie mówić cześć jakby miała chłopaka, wtedy to tylko normalnie  kontakty koleżeńskie.

"Gdy brak języka w gębie, na nic ci pacierze"
https://www.youtube.com/watch?v=logl4B5fhLI

7

Dzisiaj spotkałem ją, uśmiechnolem się i powiedziałem jej cześć.

8

Bardzo dobrze, że się uśmiechnĄłeś.
A ona na to...?

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zauroczenie z przedszkola.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024