Strach przed "znajomym" - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Strach przed "znajomym"

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Strach przed "znajomym"

Witam ostatnio rozmawiałam przez Internet z takim jednym facetem i nie wiem czemu bałam się go wiem że nic mi nie może zrobić przez Internet no ale bałam się  (jest to znajomy koleżanki ze studiów one go znają się w realu I mówią że spoko gość), i nie wiem czemu jak z nim gadałam miałam różne koszmary z nim w roli głównej. W tych koszmarach śniło mi się że mnie ścigał a ja uciekałam. Jak z nim rozmawiałam orzez neta czułam ciężar.W realu jestem rozmawiam z kolegami dobrze mi się gada I ogólnie wszystko jest tak jak powinno być. Zastanawiam się czemu właśnie mam lęk tylko przed tym jednym gościem, I co może być tego powodem  Przy wszystkich znajomych czuje się swobodnie. Jestem osobą lubianą I nie czuję wogóle lęku nawet mam kilka osób znajomych z za granicy I gadamy I też nie mam takiego lęku. Chociaż mało się znamy

Zobacz podobne tematy :
Odp: Strach przed "znajomym"
kasiaddd194 napisał/a:

Witam ostatnio rozmawiałam przez Internet z takim jednym facetem i nie wiem czemu bałam się go wiem że nic mi nie może zrobić przez Internet no ale bałam się  (jest to znajomy koleżanki ze studiów one go znają się w realu I mówią że spoko gość), i nie wiem czemu jak z nim gadałam miałam różne koszmary z nim w roli głównej. W tych koszmarach śniło mi się że mnie ścigał a ja uciekałam. Jak z nim rozmawiałam orzez neta czułam ciężar.W realu jestem rozmawiam z kolegami dobrze mi się gada I ogólnie wszystko jest tak jak powinno być. Zastanawiam się czemu właśnie mam lęk tylko przed tym jednym gościem, I co może być tego powodem  Przy wszystkich znajomych czuje się swobodnie. Jestem osobą lubianą I nie czuję wogóle lęku nawet mam kilka osób znajomych z za granicy I gadamy I też nie mam takiego lęku. Chociaż mało się znamy

To po co z nim gadasz, jeśli się go boisz?

3

Moja myśl: może to intuicja?

Skoro nie boisz się facetów ogólnie, nie boisz się innych kolegów, a jego owszem, to ja bym tej intuicji słuchała. W końcu nie musisz z nim utrzymywać kontaktów jeśli sie go boisz/nie lubisz itp, prawda? Nie zmuszaj się, jeśli budzi on w Tobie negatywne emocje.

4 Ostatnio edytowany przez kasiaddd194 (2018-06-23 15:03:13)

Zerwałam z nim kontakt ale teraz obawiam się że może przylecieć do Polski, mam praktyki na lotnisku, a zawsze kogo nie chcę spotkać to zawsze spotykam takie moje już (nie)szczęście, mamy wspólnych znajomych i pewnie już wygadali co będę robić. Zawsze jakaś papla się znajdzie, a lubi przyjeżdżać do Polski

5

kasiaddd194 napisał/a:

Skoro ta "rozmowa" napawa Ciebie aż takim lękiem nie rozmawiaj z nim i nie wchodż na jego stronę,a na zaczepki nie odpowiadaj.Proste.

6

Takie odczucia są bardzo ważne.Osobiście staram się nie ignorować intuicji.Ona czuje w nim coś, co jest sprzeczne z dobrem dla Ciebie.Może posiada jakąś cechę, która nie przyniesie Tobie pożytku, a wręcz przeciwnie.Dlaczego z nim kontaktujesz się? Ostatnio mam taki niepokój przy facecie, którego poznałam.Nic mi nie zrobił jest życzliwy, ale.... boję się.Staram się ze wszystkim sił unikać go.Wierzę w słuszność swojej decyzji.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Strach przed "znajomym"

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024