Zapach lateksu. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Zapach lateksu.

Witajcie,
Być może mój problem wyda się błahy, jednak ostatnio niepokoi mnie sytuacja między mną i moim mężem - ostatnio dużo się kłócimy i zastanawiam się czy on nie ma kogoś na boku. Ostatnio wyszedł ze swoimi kolegami, tak przynajmniej mi powiedział (częstotliwość jego wyjść raczej się nie zmieniła, ale zawsze był raczej duszą towarzystwa), a gdy wrócił - udał się od razu pod prysznic, ale co zaniepokoiło mnie najbardziej to to, że po wyjściu spod prysznica intensywnie czuć było od niego lateks. Sami uprawiamy seks używając prezerwatyw, ale gdy wrócił to od naszego stosunku dzieliła nas prawie doba, czy to możliwe, że po takim czasie lateks był wyczuwalny?
Wiem, że pytanie wydaje się głupie, ale zaniepokoiło mnie to, dziękuję za każdą odpowiedź.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zapach lateksu.

Zapach lateksu PO prysznicu?

Zastanow sie lepiej czym on sie myje... yikes

3

Zapach lateksu wyczuwalny po dobie od stosunku i  do tego po prysznicu? Niemożliwe.

Jeśli czujesz dziwne zapachu, których nikt inny nie czuje, to może warto iść do neurologa, może to guz mózgu...

4

Nie wiem, czy Cie zdradził. To akurat trudno powiedzieć.
Zapach lateksu utrzymuje się bardzo długo i to nawet po umyciu. Chociażby zapach na rękach po zdjęciu rękawiczek. Utrzymuje się jeszcze długo i po wielokrotnym myciu rąk nie znika.
Jeśli nie czułaś zapachu lateksu zanim wyszedł z kolegami, a po powrocie go wyczuwałas, to znaczy że miał z nim do czynienia. Pytanie tylko co i z kim robił.

5

Nie dajmy się zwariować, prezerwatywy NIE MAJĄ aż tak intensywnego zapachu.

6

a jak używa nie lateksowych? wink)

7

moze poza domem ma jakies sesje, gdzie chodzi w lateksowym wdzianku? wink
Prezerwatywa jest za mała, żeby powodować taki zapach. Raczej trzeba wcisnąć się na troche w jakiś kombinezonik i nieco spocic, zeby skora przeszła zapachem lateksu.
Następnym razem obwachaj go porzadnie, niczym pies tropiący, zanim wskoczy pod prysznic wink

8

Że niby od prezerwatywy miałby być ten zapach? W dodatku po kąpieli? Eee, raczej niemożliwe.
Może sobie kupił jakiś płyn do kąpieli o takim niefortunnym zapachu? wink

9 Ostatnio edytowany przez authority (2018-06-08 03:16:25)

Chyba iż jakaś matrona obwinęła go w jakieś lateksowe bandaże jabhłko w gębie itd...  biła go po dupie za pieniądze kto wie niektórzy coś takiego mogą lubić big_smile

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024