Związek na odległość - slowa otuchy :( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Związek na odległość - slowa otuchy :(

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: Związek na odległość - slowa otuchy :(

Czesc wszystkim...
Zakładam ten temat poniewaz potrzebuje sie komus wygadac i usłyszeć jakies slowa otuchy sad Z moją kobieta od pol roku tworzymy zwiazek na odległość dzieli nas 422 km  w piatek bylo nasze kolejne spotkanie i z kazdym spotkaniem my przywiazujemy się do siebie coraz bardziej, coraz bardziej tęsknimy. Ostatnio przez pol godziny siedzielismy i razem plakalismy wspolnie sie pocieszajac sad Zwiazki na odległość sa bardzo ale to bardzo trudne i najgorsza jest wlasnje ta tesknota... Po powrocie do domu czuje sie taką pustke i mozna znowu jedynie swoją ukochaną osobę widziec na zdjeciu i słyszeć przez telefon sad mam 18 lat za rok matura potem studia. Na studia wlasnie ide do miasta mojej kobiety wiec nasz zwiazek ma poprostu cel, nie jest tak ze my nie wiemy kiedy bedziemy mieli siebie na codzien itp. Ustalilismy sobie nasz cel i naszą szanse. Za rok matura, jestem w 2 liceum, wiele osób moze pomyśleć sobie ze ja mlody moja kobieta mloda to nie wypali. Powiem wam ze patrzac na moje otoczenie, zwiazki, pary to to co my stworzylismy to jest na prawde cos wyjątkowego. Pomimo wieku, pomimo tylu kilometrow nasz zwiazek  trwa, ma sie bardzo dobrze i z kazdym spotkaniem utwierdzamy się w przekonaniu ze  na prawde to jest to. Musialem poprostu sie komus tak jakby wyzali, powiedziec co czuje i teraz chcialbym od was przeczytać pare slow... Z gory bardzo dziękuję

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Związek na odległość - slowa otuchy :(

Nie wiem co chcesz przeczytać big_smile
ale tak związki na odległość są trudne, tęsknota jest ciężka ale da się jeżeli są plany na przyszłość.
Pociesze, że między mną a moim partnerem bylo 550km , po 3 miesiacach zdecydowalismy sie na wspolne zamieszkanie i jestemy juz razem 2 lata tongue
ale wy faktycznie jesteście młodzi więc roznie moze byc, pół roku to jeszcze nic poważnego a człowieka na odleglosc raczej sie nie pozna wink

3 Ostatnio edytowany przez _ossi_ (2018-06-03 20:32:28)

Odp: Związek na odległość - slowa otuchy :(

Mnie z moją partnerką dzieliło 2 tysiące km na szczęście tylko przez pół roku ;-) Z tym, że my jesteśmy dużo starsi.. miłość pokazała, że żadna odległość nie straszna.. smile ps. skype sobie zainstalujcie smile

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Związek na odległość - slowa otuchy :(

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024