Dziewczyny, błagam o poradę! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziewczyny, błagam o poradę!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Dziewczyny, błagam o poradę!

Dziewczyny mam pewien problem...Pol roku temu rozstałam się po 5latach z facetem. Zaczęłam żyć na nowo, sama bez żadnego faceta, bardziej skupiłam się na sobie i swoich potrzebach... Do chwili w której odezwał się do mnie znajomy, dobry kolega siostry i mojego Szwagra, poznałam go u nich na imprezie sylwestrowej. Jest ode mnie młodszy o 4lata.Nie utrzymywalismy że sobą kontaktu bo był wtedy w związku. Od kilku mies. jest sam i postanowił napisać,chcial mnie bliżej poznać, stwierdził że go zaintrygowałam itd. Pisaliśmy że sobą intensywnie przez tydzień, spotkaliśmy się cztery razy. Między Nami powstała duża chemia, gorąco flirtowalismy itd. Na jednym ze spotkań strasznie Nas poniosło, doszło PRAWIE do sexu.. Było namiętnie i gorąco,oboje byliśmy na siebie nagrzani.Dodam że nigdy tak nie miałam, dlatego po wszystkim dopadł mnie moralniak,jego również. Wyczułam że zdystansowal, sam napisał że nie chce niczego przyspieszac i że Nas poniosło... W czym problem??? Po tym wszystkim przestał się odzywać, milczy... Może Wy wyjasnicie mi jego zachowanie... Bo ja czuję się z tym paskudnie

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2018-05-22 21:09:49)

Odp: Dziewczyny, błagam o poradę!

Przecież nic się nie stało. Dlaczego czuć się po tym paskudnie?

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziewczyny, błagam o poradę!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024