Rozstanie ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Rozstanie ?

Facet zostawil mnie nagle z dnia na dzien, jeszcze dzień  wcześniej  mowil ze kocha, planowal wpsolne mieszkanie wakacje i tak dalej a potem nagle bum, uznal ze do sb nie pasujemy , ze sie strasznie  różnimy smile
Po trzech dniach od rozstania  spotkaliśmy  sie żeby  pogadac i powiedział  ze sam nie wie w sumie czego  chce, ze nie widzi sensu w tym zwiazku  ale ze nie wie czy da rade beze mnie żyć ... wydaje  mi sie ze mnie kocha nadal, podczas spotkania mówił pieszczotliwie, dotykal mnie odruchowo, noo i nie potrafił  powiedzieć  wprost ze to definitywny  koniec mimo ze powiedziałam  ze zrozumiem  jesi to uslysze i wyjde sad  zaproponowalam przerwe... ale dziś  znow zawalil mi sie świat, potrzebowalam jego pomocy i przyjechał  do mnie jak tylko usłyszał  ze placze...  co myślicie  ? Zalezy mu jescze ? Mam szanse to naprawić ? Walczyc o niego ? .  dac mu czas i spróbować  znowu  czy odpuścić  go sobie ? Bardzo go kocham

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Rozstanie ?

Odpuścić.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024