Cześć,
Piszę, bo nie wiem czy to moje urojenia czy faktycznie mu sie podobam, a jesli tak to co mige zrobić zeby pokazać mu, że też mi sie podoba?
Pracujemy razem juz jakiś czas,
W pracy tylko mnie pyta o moje zdanie, pomaga ze wszystkim i wspiera. Ale tez wzajemnie mnie prosi o pomic:) Usmiecha sie i patrzy dlugo i gleboko w oczy. Mozemy tak dlugie chwile wpatrywac sie w siebie nawzajem. Usmiecha sie czesto nawet za kazdym razem gdy mnie widzi, odwzajemniam.w jego spojrzeniu toooone jak widzi ze ide do niego to wstaje lub siedzi ale przekreca sie w moja stronę
Pozdrawiam Ola
Prawdopodobnie jest tobą zainteresowany. Zależy jakim typem osoby jesteś. Czy wolisz czekać na jego pierwszy ruchy czy przejąć sama inicjatywę.
Masz do wyboru,cierpliwie czekanie i ograniczenie się do okazywania zainteresowania lub spróbowanie zorganizowania wspólnego wyjścia.
Możesz zapytać czy nie chce iść z tobą do kina, bo twoja koleżanka musiala nagle zmienić plany i masz dwa bilety. Jeśli się zgodzi, to będziesz na dobrej drodze, jeśli odmówi z jakimś głupim pretekstem to lepiej na razie daj sobie spokój. Powodzenia! Pozdrawiam
Prawdopodobnie jest tobą zainteresowany. Zależy jakim typem osoby jesteś. Czy wolisz czekać na jego pierwszy ruchy czy przejąć sama inicjatywę.
Masz do wyboru,cierpliwie czekanie i ograniczenie się do okazywania zainteresowania lub spróbowanie zorganizowania wspólnego wyjścia.
Możesz zapytać czy nie chce iść z tobą do kina, bo twoja koleżanka musiala nagle zmienić plany i masz dwa bilety. Jeśli się zgodzi, to będziesz na dobrej drodze, jeśli odmówi z jakimś głupim pretekstem to lepiej na razie daj sobie spokój. Powodzenia! Pozdrawiam
Świetna rada, a potem zapytaj go czy nie chce czasem z tobą pójść do łóżka. Jeśli się zgodzi to może go zaciągniesz! Jeśli będziesz tak się narzucać to jeszcze sobie pomyśli że chcesz go przelecieć. Najlepiej to niech sobie kupi t shirta z napisem "jestem łatwa".
To facet ma się starać, zdobywać, przejmować inicjatywę, być odważnym a on się zachowuje jak kobieta. Uśmiecha się zalotnie, trzepocze rzęsami, zaraz zacznie zadzierać kieckę...
4 2018-05-20 19:32:50 Ostatnio edytowany przez Elya (2018-05-20 19:34:51)
Też odradzam wychodzenie z inicjatywą przez kobietę, NIC nie rób.
Raczej nie wyjdę z inicjatywą bo jestem wstydliwa co innego pozniej:) i jakby sie okazalo, ze mi sie zdawalo to jak mialabym pojsc do pracy?:D
Ale chcialabym zeby on to zrobil. Wydaje mi się, ze jest cos na rzeczy, a moze tylko mi sie wydaje..
Cześć,
Piszę, bo nie wiem czy to moje urojenia czy faktycznie mu sie podobam, a jesli tak to co mige zrobić zeby pokazać mu, że też mi sie podoba?
W pracy tylko mnie pyta o moje zdanie, pomaga ze wszystkim i wspiera. Ale tez wzajemnie mnie prosi o pomic:) Usmiecha sie i patrzy dlugo i gleboko w oczy. Mozemy tak dlugie chwile wpatrywac sie w siebie nawzajem. Usmiecha sie czesto nawet za kazdym razem gdy mnie widzi, odwzajemniam.w jego spojrzeniu toooone jak widzi ze ide do niego to wstaje lub siedzi ale przekreca sie w moja stronę
Pozdrawiam Ola
Pewnie mu się podobasz. Możesz zaprosić go na kawę lub gdzieś w fajne miejsce. Jednak ja zostawiłabym to tak jak jest, i sprawdziła, czy stać go na samodzielność w wykazaniu się inicjatywą.
olakar2512 napisał/a:Cześć,
Pozdrawiam OlaPewnie mu się podobasz. Możesz zaprosić go na kawę lub gdzieś w fajne miejsce. Jednak ja zostawiłabym to tak jak jest, i sprawdziła, czy stać go na samodzielność w wykazaniu się inicjatywą.
Tak właśnie być powinno. Jeśli naprawdę będzie mu na tobie zależało to pokona wszelkie przeszkody. Ty mu tylko za bardzo nie utrudniaj.