Nie podobam się facetom? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Nie podobam się facetom?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1

Temat: Nie podobam się facetom?

Pracuję na kasie w sklepie spożywczym, myślałam że może uda mi się kogoś poznać w pracy,ale zauważyłam że faceci raczej nie zwracają na mnie uwagi,albo szybko tracą zainteresowanie jak zobaczą moja nieśmiałość i wycofanie,lub prostu im się nie podobam..

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez MagdaLena1111 (2020-02-16 13:56:56)

Odp: Nie podobam się facetom?
Aja012 napisał/a:

Pracuję na kasie w sklepie spożywczym, myślałam że może uda mi się kogoś poznać w pracy,ale zauważyłam że faceci raczej nie zwracają na mnie uwagi,albo szybko tracą zainteresowanie jak zobaczą moja nieśmiałość i wycofanie,lub prostu im się nie podobam..

To jak to właściwie jest? Albo są zainteresowani i tracą zainteresowanie, gdy zobaczą Twoją nieśmiałość i wycofanie. Albo w ogóle nie są zainteresowani, bo np. im się nie podobasz.
Bo jak jest zainteresowanie, to wystarczy popracować nad jego podtrzymaniem, czyli swoim wycofaniem i nieśmiałością.
A jak nie ma zainteresowania, to można poszukać powodów, dla których tak się dzieje.

Jak znam życie, to pewnie jest i tak, i tak :-D
Zatem moją odpowiedź już znasz. Dodam tylko, że przeważnie  sprawdza się uśmiech. Chociaż raz spotkałam faceta, który uważał, że tylko smutek jest prawdziwy, lepiej takich unikać ;-)

3

Za bardzo przykładasz do tego wagę. Jesli założyłaś że poznasz chłopaka w spozywczaku to trochę to smutne wg mnie. Oczywiście można, ale nie można zakładać że tak będzie a jak nie to koniec świata. Ile ty dziewczyno masz lat?

Jako facet mogę stwierdzić, że mało kto zwraca uwagę na dziewczynę w kasie. Choćby najpiękniejsza była.
Raczej patrzy się jak na pracownika, który szybko i sprawnie obsłuży i pędzi się dalej.

5

Właśnie smile Zwrócić uwagę można, ale priorytet to przede wszystkim jak najszybciej załatwić swoje sprawy, zapłacić za towar i iść dalej. Szczególnie jeśli to jest typowy spożywczak czy super market: kolejki, uciekający czas, inni zdenerwowani klienci - to nie sprzyja raczej nawiązywaniu rozmowy.

6

Aja012 napisał/a:

A czego tak naprawdę oczekujesz od nas? Bo jeśli odpowiedzi na tytułowe pytanie, to obawiam się, że nie jesteśmy w stanie Ci jej udzielić.

Jeśli liczyłaś na poznanie partnera dzięki pracy, to - jak napisali przedmówcy - źle ją wybrałaś. Musiałabyś chyba robić piorunujące wrażenie, żebyś za ladą spożywczaka, który to notabene rządzi się swoimi prawami, znalazła miłość życia. Tam się z jednej strony pracuje, z drugiej kupuje, nie ma czasu na pogawędki. Pominę przy tym konieczność wbicia się w zwykle mało efektowny fartuszek wink.

7 Ostatnio edytowany przez MagdaLena1111 (2020-02-19 22:56:04)

Eee...nie zgadzam się z tym brakiem zwracania uwagi na kasjerki. Kilka razy na tym forum nacięłam się na wpisy panów, którzy pisali o kasjerkach. Anderstud opowiadał nawet historię z kasjerką ze spożywczaka w roli głównej - już dokładnie historii nie pamiętam, ale coś poszło nie tak, bo później musiał sklepik omijać :-D

8

MagdaLena1111 napisał/a:

Eee...nie zgadzam się z tym brakiem zwracania uwagi na kasjerki. Kilka razy na tym forum nacięłam się na wpisy panów, którzy pisali o kasjerkach. Anderstud opowiadał nawet historię z kasjerką ze spożywczaka w roli głównej - już dokładnie historii nie pamiętam, ale coś poszło nie tak, bo później musiał sklepik omijać :-D

Oprócz zawartości koszyka to zawsze zwracam uwagę na kasjerki i zawsze staram się być wobec nich uprzejmy, bo zdaję sobie sprawę jak to jest ciążka robota. Swojego czasu trochę pracowałem w handlu i wiem jak ludzie potrafią być wkurrrrrr....jący big_smile

9

Aja012 napisał/a:

Ile masz lat i skad jestes? Moze popiszemy? smile

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Nie podobam się facetom?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024