Jesteśmy ze sobą rok. Ostatnio dostrzegam między nami mniej czułości, przytulenie na przywitanie jest, buziak też, ale brakuje mi czegoś więcej. Mam wrażenie, że ostatnio tego jakby unika. Wcześniej były jakieś pieszczoty, seksu nie, bo chciałam poczekać, bo to mój pierwszy partner. Gdy zaczęłam z nim rozmowę na ten temat, że jestem już gotowa na krok dalej usłyszałam tylko, że on nie chce abym żałowała je, potem usłyszałam coś co zabolało najbardziej, że chyba tylko mnie lubi. Był dzień ciszy, po czym stwierdził, że nie potrafi beze mnie żyć. Stwierdziłam, że każdy ma jakieś wątpliwości i nie chcę go przekreślać. Jednak dalej są tylko buziaki, przytulenie, trzymanie za rękę, czy jakiś klaps gdy przechodzi obok. Czy ja go już w ogóle nie pociągam, że nie mogę liczyć na żadne pieszczoty ani namiętne pocałunki? Czy może przesadzam?
Ile macie lat ?
Chcesz oddać dziewictwo chłopakowi, który Cie tylko lubi ?
Widzisz chociaż żeby szalał za Tobą?
czy on już ma swój pierwszy raz za soba?
Ja 24 on 27 i już ma za sobą. Niby jest dobrze, zawsze mnie gdzieś zabiera, rzadko siedzimy w domu, dobrze nam się rozmawia. Tylko tej czułości brak.
Czytałem też Twój drugi watek o tej samej sprawie. Według mnie, to on jest z Tobą może z przyzwyczajania, może z braku laku. Były rozmowy, były przerwy i dalej jest tylko letnio. Podstawowe pytanie kiedy będzie lepiej? Jesteście w najlepszym wieku, a jest jak jest. Z tej mąki chyba smacznego chleba nie będzie.
Czytałem też Twój drugi watek o tej samej sprawie.
To chyba jednak nie ta sama sprawa, skoro Autorka rok temu była z facetem od roku i teraz też jest rok z facetem, a w ogóle to rok temu miała lat 27, a teraz 24 ma
Powiedz po co on daje ci klapsa? Czy to już dla niego jest seks? Przecież to już jest zachowanie erotyczne i tylko krok dalej do całkowitego oddania. Skoro powiedział ci, że nie chce żebyś żałowała to może już kogoś ma i jeszcze chwilowo z tobą jest a przygotowuje odejście. Czy możesz to wykluczyć? Facet nie powinien mieć żadnych wątpliwości co do kobiety. To nie jest tak jak u was kobiet. Wy możecie mieć przypływ i odpływ uczuć i stąd wątpliwości. Według mnie powinien pozostać pod obserwacją albo zdecyduj się na szczerą rozmowę, ale w sytuacji kiedy być może on coś już planuje to może być nie do zrealizowania.
No właśnie, to jak z tym waszym wiekiem w końcu jest?
8 2018-04-30 01:56:48 Ostatnio edytowany przez Miłycham (2018-04-30 01:57:03)
Było nie czekać roku, aż największe pożądanie uleci.