Witam,
pilnie poszukuje adresów klinik - szpitali w Szwajcarii, Niemczech, Włoszech specjalizujących się w leczeniu nowotworu trzuski.
Błagam o pomoc
Małgorzata
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » nowotwór trzuski
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam,
pilnie poszukuje adresów klinik - szpitali w Szwajcarii, Niemczech, Włoszech specjalizujących się w leczeniu nowotworu trzuski.
Błagam o pomoc
Małgorzata
Małgosiu,
Skontaktuj się z kliniką uniwersytecką w Heidelbergu w Niemczech.
Na ich stronie jest zakładka z kontaktami w języku polskim.
Spiesz się proszę, w przypadku takich nowotworów czas jest również kluczowym elementem ... jeśli będziesz potrzebowała pomocy, odezwij się proszę.
Nie napiszę, że w tej klinice specjalizują się w leczeniu nowotworów trzustki, bo tego dokładnie nie wiem, ale wiem, że zajmują się przypadkami określanymi przez innych, nie tylko w Polsce, ale też w Szwajcarii, do której na leczenie nowotworów wszelkiego typu wyjeżdża wielu Polaków, jako beznadziejne. Jedni chorzy wychodzą z kliniki zdrowi, innym terapia znacząco wydłuża życie.
Adres: Silberwaldstraße 34, 72280 Dornstetten, Niemcy
Telefon: +49 7443 964240
Kontaktować można się codziennie, także w soboty i niedziele, w godzinach 8.00-20.00.
Życzę siły w walce o zdrowie, ale tego drugiego przede wszystkim.
bardzo dziekuję informacje, za wsparcie, poszukuje dalej i wierzę, żę....
Małgorzata
Proszę spróbować skontaktować się z Autorem tego tematu http://www.netkobiety.pl/t111826.html, którego mama również walczy z nowotworem trzustki (IV stadium). Na stronie zbiórki można przeczytać, że terapia, w której zastosowano leczenie szczepionkami dendrycznymi, daje nadzieję na przyszłość. Niestety na stronie nie podano, w której klinice odbywa się to leczenie, jest tylko informacja, że znajduje się ona w Niemczech.
Tutaj fragment opisu zbiórki:
Szukaliśmy ratunku wszędzie, szansa przyszła z Niemiec. To właśnie tam można przyjąć spersonalizowaną szczepionkę dendryczną! Może ona cofnąć chorobę, a co za tym idzie - zredukować guzy. A gdy będą mniejsze, będzie można leczyć i mieć nadzieję na pokonanie raka! Jednak taka szczepionka jest bardzo droga - blisko 9 tysięcy euro za jedną dawkę. Mama przyjęła pierwsze szczepienie, teraz konieczne jest drugie - tylko ta terapia dale nam jakiekolwiek szanse...
Mocno trzymam kciuki!
Małgorzato,
Nie podam Ci adresów, bo ich nie znam.Ale posiadam informacje na temat, samolecznictwa.I nie są, to czary.Jeśli interesuje Cię ta forma.Daj znać.Z pozdrowieniami.
Małgorzato,
Nie podam Ci adresów, bo ich nie znam.Ale posiadam informacje na temat, samolecznictwa.I nie są, to czary.Jeśli interesuje Cię ta forma.Daj znać.Z pozdrowieniami.
Mnie interesuje
Gdy mój tata chorował na raka trzustki dowiedzieliśmy się,że tam nie leczą raka głowy trzustki,więc zależy czy to rak tzw głowy czy tzw ogona trzustki.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » nowotwór trzuski
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024