Większy biust - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Większy biust

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Większy biust

Hej mam pytanko, nie wiem czy w dobrym miejscu dałam ten post, ale kiedyś ważyłam 45 kg i miałam miseczkę B, teraz schudłam przez stres do 40 kg i mam miseczkę A, teraz odpukać w nie malowane mam 42 kg, czy jest szansa, że biust powróci do pierwotnego rozmiaru jak przytyje, czy nikłe szanse ? Staram się odżywiać zdrowo i jem co w internecie piszą że szpinak, oliwa z oliwek, mleko, mięso. Wiem, że też dużo dają ćwiczenia na biust.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Miłycham (2018-04-30 14:37:33)

Odp: Większy biust

Skoro będąc szczuplejszą, masz mniejsze piersi, niż mając większą masę ciała to odpowiedź nasuwa się sama. W niektórych przypadkach ilość spożytej kawy, również może mieć znaczenie.

3

Tak, u mnie działa to tak samo. Tyję w biuście, na brzuchu i w udach smile Co do ćwiczeń - jasne. Ja ćwiczę siłowo 3 x w tyg. Dodatkowo stosuję serum Frashe, które mi ujędrnia piersi i nawilża skórę.

4

Piersi w głównej mierze składają się z tkanki tłuszczowej oraz gruczołów. Co prawda częściowo jest to kwestia indywidualna i te proporcje nie u wszystkich są takie same, ale zasadniczo u każdej z nas wraz z ogólnym przyrostem tłuszczu powiększa się również biust. Niestety kiedy chudniemy, to najpierw widać to na twarzy, potem tracimy biust, a dopiero na końcu zmniejszają się te obwody, które zwykle są najbardziej problemowe, czyli w okolicy bioder, ud i brzucha. Ot, taka złośliwość natury. Analogicznie działa to w drugą stronę - jeśli nabieramy centymetrów, to najpierw na dole, a dopiero potem w biuście.   
Tym niemniej raz jeszcze powtórzę - nie u wszystkich wygląda to dokładnie tak samo, bo na przykład ja mam to szczęście, że pierwsze dodatkowe centymetry idą mi w biust, a jeśli nieznacznie schudnę (potem oczywiście nie jest już tak różowo), to biust zostaje taki, jak był.

5

Kyan napisał/a:

Tak, u mnie działa to tak samo. Tyję w biuście, na brzuchu i w udach smile Co do ćwiczeń - jasne. Ja ćwiczę siłowo 3 x w tyg. Dodatkowo stosuję serum Frashe, które mi ujędrnia piersi i nawilża skórę.

Kyan, co to za serum? Pierwszy raz słyszę, a też chętnie bym sobie coś w końcu kupiła na piersi.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Większy biust

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024