Szukam partnerki na musical - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » OGŁOSZENIA » Szukam partnerki na musical

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1

Temat: Szukam partnerki na musical

Cześć,

Sytuacja jest taka jak w temacie, niedługo odbędzie się koncert studia Accantus w Warszawie (06.05.2018) na który mam dwa bilety. Brakuje mi towarzyszki, która zechciałaby ze mną udać się na to wydarzenie. Chciałbym poznać kogoś nowego. Nie mam drugiej połówki, a może wspólne zainteresowania pomogą mi kogoś takiego poznać? Oczywiście nic na siłę smile A teraz szczegóły:

Jednym z nielicznych kryteriów jest to, że chciałbym aby partnerka nie miała więcej niż 30 lat. Nie jestem też zbyt wysokim mężczyzną (174 cm) więc dobrze gdyby nie była wyższa za bardzo ode mnie. Kilka dni przed koncertem chciałbym się z zainteresowaną osobą spotkać żeby zobaczyć czy wszystko między nami gra na żywo.

Ze swojej strony mogę obiecać bilet, podwózkę oraz miłe towarzystwo smile Jestem tolerancyjną i pozytywną osobą lubiącą aktywnie spędzać czas (ale nie zapaleniec, który nie ma na nic innego czasu), jest to dla mnie ważny element życia. Miło byłoby gdybyś też lubiła ćwiczyć. Ponadto, interesuję się naprawdę wieloma rzeczami (lubię co nowe) więc na pewno jakiś temat podłapiemy.

To tyle, bo nie chcę wyjść na zbyt wymagającą osobę. Napiszcie mi proszę maila albo zgłoście się tutaj smile Pogadamy i zobaczymy co dalej.

Pozdrawiam!

Zobacz podobne tematy :
Odp: Szukam partnerki na musical

Powodzenia! :-)

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » OGŁOSZENIA » Szukam partnerki na musical

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024