Mam mały problem ponieważ od jakiegoś pewnego czasu coś się zmieniło . Chyba się zakochałam było by to piękne ale niestety nw czy on odwzajemnia moje uczucie jest moim przyjacielem i nie chcę psuć naszej więzi
. Zawsze jeśli ktoś się we mnie podkochiwał miałam takie przeczucie a teraz pustka . Nie umiem po jego zachowaniu tego rozpoznać moje przyjaciółki ciągle mi piszą że widać że to miłość itp a ja nie chcę sobie nie potrzebnej nadzieji robić . Jest bardzo inteligentny nie jest taki jak inni dużo dziewczyn tam piszę ale to nie chodzi że jest inny bo jest dla mnie wyjątkowy tylko jest bardzo dojrzały . Czasem mnie skomplementuje ale czuje że po prostu jako przyjaciel a nie ktoś kto by mógł być moim skarbem :'(
nie umiem wywnioskować czy to miłość a przyjaźń może znacie jakieś zachowania które mogłyby mi odpowiedzieć bardzo to dal mnie ważne w razie pytań piszcie odp
Mam mały problem ponieważ od jakiegoś pewnego czasu coś się zmieniło . Chyba się zakochałam
było by to piękne ale niestety nw czy on odwzajemnia moje uczucie jest moim przyjacielem i nie chcę psuć naszej więzi
. Zawsze jeśli ktoś się we mnie podkochiwał miałam takie przeczucie a teraz pustka . Nie umiem po jego zachowaniu tego rozpoznać moje przyjaciółki ciągle mi piszą że widać że to miłość itp a ja nie chcę sobie nie potrzebnej nadzieji robić . Jest bardzo inteligentny nie jest taki jak inni dużo dziewczyn tam piszę ale to nie chodzi że jest inny bo jest dla mnie wyjątkowy tylko jest bardzo dojrzały . Czasem mnie skomplementuje ale czuje że po prostu jako przyjaciel a nie ktoś kto by mógł być moim skarbem :'(
nie umiem wywnioskować czy to miłość a przyjaźń może znacie jakieś zachowania które mogłyby mi odpowiedzieć bardzo to dal mnie ważnew razie pytań piszcie odp
Rozumiem, że dla ciebie hm... miłość jest wtedy, gdy ktoś czuje coś do ciebie? Czy ty do kogoś? Czy jak jest wzajemność?
unicorm28822 napisał/a:Mam mały problem ponieważ od jakiegoś pewnego czasu coś się zmieniło . Chyba się zakochałam
było by to piękne ale niestety nw czy on odwzajemnia moje uczucie jest moim przyjacielem i nie chcę psuć naszej więzi
nie umiem wywnioskować czy to miłość a przyjaźń może znacie jakieś zachowania które mogłyby mi odpowiedzieć bardzo to dal mnie ważnew razie pytań piszcie odp
Rozumiem, że dla ciebie hm... miłość jest wtedy, gdy ktoś czuje coś do ciebie? Czy ty do kogoś? Czy jak jest wzajemność?
miłość jest w tedy kiedy jest wzajemna tylko niestety nie wiem czy on coś odwzajemnia do mnie mówiąc szczerze zapytałabym mu się wprost ale boje się popsuć przyjaźni pomiędzy nami albo żeby odwrócił się ode mnie w sumie tylko on mnie rozumie mogę mu zaufać . Tylko i tak nw czy to jest tak zwana ,, miłość '' bo dużo osób mówi że pasujemy do siebie i odczuwa że on jednak coś odwzajemnia ja sama nie wiem
summerka88 napisał/a:unicorm28822 napisał/a:Mam mały problem ponieważ od jakiegoś pewnego czasu coś się zmieniło . Chyba się zakochałam
miłość jest w tedy kiedy jest wzajemna
tylko niestety nie wiem czy on coś odwzajemnia do mnie mówiąc szczerze zapytałabym mu się wprost ale boje się popsuć przyjaźni pomiędzy nami albo żeby odwrócił się ode mnie w sumie tylko on mnie rozumie mogę mu zaufać . Tylko i tak nw czy to jest tak zwana ,, miłość '' bo dużo osób mówi że pasujemy do siebie i odczuwa że on jednak coś odwzajemnia ja sama nie wiem
Wg mnie nie masz wyjścia, bo jak się zadłuzylaś to i tak z przyjaźni nici. Żyje się raz . Jeśli ten kolega jest tak dojrzały i inteligentny, jak go tutaj przedstawiasz, to zrozumie nawet jeśli nie odwzajemnia twoich uczuć.
Miłość wcale nie jest wtedy, kiedy jest wzajemna. Możesz Ty kochać, a on nie i odwrotnie. Jest dużo rodzajów miłości.
Poczekaj. Czas sam pokaże. Jak kocha, to zobaczysz.