Po pierwszej randce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Po pierwszej randce

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Po pierwszej randce

Hej. Mam takie pytanie, bo nie wiem czy na serio jest coś na rzeczy czy ja sobie sama coś ubzdurałam.

W piątek spotkałam się z facetem pierwszy raz. Spotkanie przebiegło na prawdę miło. Byliśmy na pysznej kolacji. On chciał płacić. Mówił na koniec, że na jednym się nie skończy i chce mnie w maju zabrać w fajne miejsce, ale nie mam się tego spodziewać gdzie konkretnie. To taka niespodzianka.

Po naszym spotkaniu napisał czy dobrze się bawiłam. Ja szczerze odpisalam, że tak. On napisał, że też było mu miło spędzić czas w moim towarzystwie.

No i tak. Wcześniej, przed spotkaniem co 2 dni średnio, niekiedy nawet codziennie rozmawialiśmy przez telefon. W sobotę za bardzo czasu nie miałam, ale wczoraj zapytałam go czy byśmy porozmawiali chwilę. On na to, że by chciał, ale nie ma czasu, bo właśnie wraca do domu od rodziny i chce się od razu położyć spać. No zrobiło mi się przykro, ale nie dałam po sobie tego poznać.

Druga kwestia, że przed spotkaniem zawsze pisał do mnie rano przed pracą np "miłego dnia", "dzień dobry" , itd. A dzisiaj nie napisał sad Pomyślałam, że sama do niego napiszę. Odpisał mi od razu miłym przywitaniem. Niby to nic takiego, ale mnie zastanawia czemu teraz akurat nie napisał..

Jeszcze dodam, że na tym spotkaniu nie było żadnych pocałunkow, dwuznaczności. Jedynie się przytulilismy na pożegnanie. Ale wcześniej samo wyszło w rozmowie, że jakiś kontakt fizyczny jak pocałunek na pierwszych spotkaniach nie jest wskazany, więc to mnie w sumie nie martwi. Ale jednak mam wątpliwości czy na pewno wypadlam dobrze, co on sobie o mnie myśli , czy nie zepsulam tego spotkania hmm

A może przesadzam..? Szczerze nie mam zaufania. Założyłam fake konto na badoo (tam się poznaliśmy), żeby sprawdzić czy on tam nadal jest. Przesuwalam palcem chyba z 40 minut, ale go nie znalazlam. Więc raczej usunął konto. Co o tym myślicie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Po pierwszej randce

Myślę, że już wpadasz w pułapkę, która sama na siebie szykujesz... juz zaczynasz sie zastanawiac, czy TY dobrze wypadlas, co on o TOBIE mysli itd. Sama stawiasz sie w pozycji ocenianej - dlaczego?

To twój szef, przed którym musisz dobrze wypaść? Jeżeli nawet po tym spotkaniu facet urwie znajomość, to co sobie pomyślisz? Że to ty bylas za mało atrakcyjna?

Nie myśl o tym, czy ty sie spodobałaś jemu, tylko czy on się nadal podoba tobie.

Nikt ci nie wywróży przyszłości ze znaków, bo nikt nie zna na tyle tego faceta by odroznic czy to przypadek, czy swiadome dzialanie.

3

Myślę, żebyś dała sobie sobie spokój. Jeśli nie pisze, nie jest zainteresowany i nie warto rozpatrywać swojej winy. Nie spóźniłaś się i nie było większej wpadki, więc nie ma o czym myśleć. Jeśli nie masz zaufania, tym bardziej nie odpisuj, podświadomość działa:)

4 Ostatnio edytowany przez Medulla (2018-04-23 10:23:23)

To Ty powinnaś zastanowić się czy on Tobie pasuje. Trochę więcej pewności siebie. Jeśli intuicja podpowiada Ci, że nic z tego nie będzie, to... nic z tego nie będzie smile

Głowa do góry i ruszaj dalej.

Nie zrobiłaś niczego złego, więc nie masz powodów, by myśleć o sobie źle, czy że jest coś z Tobą nie tak. Jedynie co widzę, że odwracasz role. Teraz Ty piszesz pierwsza. Chociaż minęło dopiero kilka dni od Waszego pierwszego spotkania, zalecam większy dystans. To, że usunął konto jest dobrym znakiem, bo może oznaczać, że nie szuka innych. Może być też tak, jak zrobiłaś to Ty - założył fake konto.
Daj szansę tej znajomości bez presji, niech się to rozwija na spokojnie.

6

Dziewczyny mają rację, abyś tego tak nie roztrzaskała. Nie ma sensu, wyjdzie w czasie czy z tego coś bedzie, czy nie, ale...
Jeśli zawsze pisał sms na rozpoczęcie dnia, a teraz nie i będzie się to utrzymywać (nie mówię o jednym dniu, kiedy to naprawdę może być zdarzenie incydentalne)- raczej nie miałabym złudzeń i poszukała innych zajęć.
Druga sprawa: intuicja(co już ktoś zauważył). Czasem mamy przez nią paranoję, ale... No, zwykle się sprawdza.

7

Nie pisz do niego..
Nie podziękował Ci za znajomość, odpisuje więc może będzie ok.

Jeśli przestanie się odzywać to powiedz sobie trudno i tyle smile

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Po pierwszej randce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024