Czy ta relacja się już wypaliła? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy ta relacja się już wypaliła?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Czy ta relacja się już wypaliła?

Jestem z kobietą już rok, ale tak naprawdę nie pamiętam, kiedy czułem do niej pożądanie. Nasza znajomość, na długo przed związkiem, od samego początku bazowała na częstych pikantnych tekstach, kręciła się wokół seksu, jednak wszystko zaczęło przygasać, jak się okazało, będąc już w związku, że mamy różne potrzeby względem seksu. Niby dla niej seks jest bardzo ważny, a tak na prawdę nie może częściej niż raz na dwa miesiące i oczekuje ode mnie takiego libido, raz nawet odważyła się aby próbować zabronić mi masturbacji, bo niby pokazuję, że jest mi źle w łóżku, to ja jej powiedziałem, że jak mam trzymać do momentu, aż jej się zachce to już wolę wcale nie uprawiać seksu.

Rozmawiać ze sobą to tak na prawdę nie mamy o czym, mimo że mamy podobne zainteresowania, wszystko zostało przerobione. Ona niedawno chciała pogadać ze mną, bo związek się sypie i chciała po prostu o coś, jako podstawę, zawiesić ten związek. Proponowała, że o seks, skoro już nie mamy o czym gadać.

Tak, jasne, z jej potrzebami to na pewno będzie solidna podstawa..

Jak zaczynaliśmy być razem to wszystko było super. Teraz praktycznie są sprzeczki z najmniejszego powodu, nie możemy się dogadać. Co robić w tej sytuacji?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy ta relacja się już wypaliła?

Rozejść się.

3

Bez szans, moim zdaniem.

4

Co to za związek który kręci się wokół seksu, którego w dodatku prawie nie ma?

Skoro po roku już macie taki problem to nic z tego raczej nie będzie.

5

Popieram. Jeśli nic was nie łączy, to po co być razem? Nie ma sensu się na siłe siebie trzymać. tak czasami w życiu bywa, ze się ludzie nie dopasdują i to wychodzi dopiero po jakimś czasie wink

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy ta relacja się już wypaliła?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024