Poznaję nowe miejsca w Polsce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Poznaję nowe miejsca w Polsce

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Poznaję nowe miejsca w Polsce

Mam na imię Daria jestem nowa na tym forum. Lubię dużo podróżować głównie po Polsce. Będę na tym forum szukać pięknych i ciekawych miejsc, może z czasem podzielę się z wami swoimi wrażeniami ze swoich podróży.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Poznaję nowe miejsca w Polsce

Powodzenia ! :-)

3

Bardzo fajny temat. Mam nadzieję, że na zapowiedziach się nie skończy. Jest pewnie sporo miejsc, które są do odkrycia, a często wahamy się, czy warto tam jechać. Trzymam kciuki i będę zaglądał. Pozdrawiam serdecznie smile.

4

Witajcie kochani

Powróciłam do Was tak jak obiecałam. Wędrując palcem po mapie na początku nie wiedziałam gdzie rzuci mnie los. Więc postanowiłam wsiąść do pociągu jak w tej piosence byle jakiego i tym sposobem znalazłam się w Bieszczadach i muszę przyznać nie żałuję od momentu kiedy postawiłam tam swe pierwsze kroki byłam tym miejscem urzeczona.Te smaki, kolory i ludzie nawet powietrze pachnie tam inaczej w końcu to góry. Nie tracąc czasu postanowiłam zostawić swoje rzeczy i ruszyć na podbój Bieszczad i tu kolejna niespodzianka trafiłam po prostu do raju. Hotel w którym się zatrzymałam jest spełnieniem moich marzeń który w swej ofercie miał chyba wszystko to co człowiekowi jest potrzebne i jeszcze te widoki.

5

Witam serdecznie. Dariakkk,czy mogę zapytać się do jakiej miejscowości w Bieszczadach trafiłaś?Pytam się,ponieważ ja też bardzo lubię zwiedzać Bieszczady i jestem ciekawa,gdzie Cię los zaprowadził.

6

Dariakkk opisz hotel, miejscowość w której byłaś? Widziałaś Solinę? San? Jak to wygląda? Są w pobliżu atrakcje historyczne? Zamki, ruiny?

7

Kocham góry, ale w Bieszczadach jeszcze nie byłam, więc chętnie poczytam. Mam nadzieję, że opiszesz dokładnie gdzie, co i jak smile

Ja ze swojej strony na pewno polecam wizytę we Wrocławiu, przepiękne miasto, mnóstwo ciekawych miejsc na wycieczki, spacery, wypady ze znajomymi.

8

wiolka0218 napisał/a:

Kocham góry, ale w Bieszczadach jeszcze nie byłam, więc chętnie poczytam. Mam nadzieję, że opiszesz dokładnie gdzie, co i jak smile

Ja ze swojej strony na pewno polecam wizytę we Wrocławiu, przepiękne miasto, mnóstwo ciekawych miejsc na wycieczki, spacery, wypady ze znajomymi.

Zgadzam się w całej rozciągłości smile.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Poznaję nowe miejsca w Polsce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024