Witam. Zastanawiam się jak to jest. Mój partner miał kobiete która była wąska, alw mówi że była Kłoda. Ja natomiast jestem. Niestety tam luźna. Jednak ze wydaje mi się że nie należę do kłód. On oczywiście mówi, że lepiej mu ze mną, bo to że była wąska A była Kłoda było gorsze. Jak to jest? Jak faceci podchodzą do tych spraw? Mam jeszcze taki problem, że podczas niektórych pozycji tak się skupiam na swoim luzie, że myślę tylko o tym żeby zaciskac mięśnie.
ćwicz mięśnie kegla. Ciaśniejsza nie będziesz, ale mięśniami idzie nadrobić.
Poza tym czym Ty się przejmujesz, skoro on mówi, że mu z Tobą dobrze? Po co wchodzić w bezsensowne rozważania o byłych?
Pisałam to już wielokrotnie, luźność pochwy, tudzież jej brak nie jest niczyją zasługą/ winą. To czysta genetyka i budowa ciała. Jedne rodzą się z ciasnymi inne z luźniejszymi. Ilość kontaktów seksualnych może mieć na to wpływ, ale raczej jak idzie w setki tysięcy i jest połączony z naturalnym w związku z wiekiem stanem rozluźnienia mięśni- np Panie prostytutki, które mają karierę zawodową kilkunastoletnią albo i dłuższą, gdzie przyjmują po 5 kilentów dziennie. Oczywiście kobiety stają się też luźniejsze po porodach siłami natury. Ale to wszystko zależy od budowy, ćwiczenia mięśni Kegla cośtam dają, ale jak ktoś jest naturalnie luźny to niech na cuda nie liczy, albo jak jest już po x porodach to zostaje tylko poprawa chirurgiczna- w stanach bardzo popularna.
Witam. Zastanawiam się jak to jest. Mój partner miał kobiete która była wąska, alw mówi że była Kłoda. Ja natomiast jestem. Niestety tam luźna. Jednak ze wydaje mi się że nie należę do kłód. On oczywiście mówi, że lepiej mu ze mną, bo to że była wąska A była Kłoda było gorsze. Jak to jest? Jak faceci podchodzą do tych spraw? Mam jeszcze taki problem, że podczas niektórych pozycji tak się skupiam na swoim luzie, że myślę tylko o tym żeby zaciskac mięśnie.
Jakbyś umiała używać interpunkcji to łatwiej byłoby Cię zrozumieć.
Pytasz na kobiecym forum "jak faceci podchodzą do tych spraw" ? Serio??
Nie kumam
Chłop mówi, że jest ok a nawet lepiej niż z byłą a Ty zamartwiasz się tym, że jesteś luźniejsza.
Kobieca logika
Przeleć go tak by zapomniał jak się chodzi... w rewanżu jakiś obiad ugotuje albo kolację przygotuje, whatever
A może i jakiegoś kwiata zorganizuje
Problem z ci*y solved.
6 2018-03-16 23:52:41 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2018-03-16 23:53:03)
męska logika: mówić obecnej, jaką pochwę miała była... A potem się dziwić..
Ale to logika wyższa jak widać...
męska logika: mówić obecnej, jaką pochwę miała była...
A potem się dziwić..
Ale to logika wyższa jak widać...
Sama zapytała.
A, że trafiła na "gamonia" to teraz ma.
Kobiety udają orgazm, mężczyźni związki
Mam jeszcze taki problem, że podczas niektórych pozycji tak się skupiam na swoim luzie, że myślę tylko o tym żeby zaciskac mięśnie.
Zapewne czerpiesz niesamowitą przyjemność z takiego seksu...
Jak zapytała, to ma... Ale to z postu nie wynika, że pytała- tylko że jej powiedział.. może sam..
wyobraźmy sobie odwrotną akcję w wykonaniu kobiety- to by była dopiero obraza majestatu..
wyobraźmy sobie odwrotną akcję w wykonaniu kobiety- to by była dopiero obraza majestatu..
Widzę Elu, że znowu postawiłaś barykadkę i za niej wyglądasz.
Od Autorki bije niedojrzałością, wraz ze swoim chłopakiem dała się sprowadzić do roli niuni cipuni.
Ela210 napisał/a:wyobraźmy sobie odwrotną akcję w wykonaniu kobiety- to by była dopiero obraza majestatu..
Widzę Elu, że znowu postawiłaś barykadkę i za niej wyglądasz.
Od Autorki bije niedojrzałością, wraz ze swoim chłopakiem dała się sprowadzić do roli niuni cipuni.
niunia cipunia Mnie jeszcze zastanawia dlaczego Autorka pisze kłoda- z wielkiej litery, czyżby to na cześć byłej partnera?
Ten avek lepszy, ale kotecka nic nie pobije
może Autorka sama zdawała sobie sprawę ze swojej budowy, więc zapytała o byłą i partner stwierdził, że nawet jeśli była ciasna, to była znacznie gorsza w łóżku. chyba lepiej jest być świadomą, bo przynajmniej można coś z tym zrobić - np właśnie operację. tutaj facetowi jak widać raczej to nie przeszkadza i na pewno nie może być tak źle, jeżeli obie strony są zadowolone i mają orgazmy. seks to nie tylko kwestia ciasności, bo tak to pewnie wiele kobiet nie miałoby szans z ręką nawet spotkałam się kiedyś z opinią, że przy luźniejszej jest większe pole manewru. jednak bardzo ciasna cipka dość ogranicza ruch, szczególnie początki bywają trudne
W drugą stronę uwierz mi, że też nie jest jakoś super. Ja jestem tam wybitnie ciasna i czasem boli.
Ale jak do tej pory, jeszcze nikt mi nie zarzucił bycia kłodą