Witam. Z mężem od ośmiu miesięcy się staramy o dzidziusia, niestety bezskutecznie☹️ ostatnio kochalismy się w dni płodne. Teraz mija tydzień po stosunku, ja mam plamienia w postaci brunatnego sluzu, swedza mnie sutki i zaczęłam jeść rzeczy które wcześniej mi nie smakowały. Myślicie że mogło nam się udać?czy któraś z Was tak miała?
Nie lepiej po prostu udać się do apteki po test?
3 2018-03-04 19:00:19 Ostatnio edytowany przez agness22 (2018-03-04 19:01:18)
Oczywiście że lepiej,ale na test jest jeszcze za wcześnie.
a na wróżenie na forum jest dobry czas?
serio uwazasz, ze użytkowniczki beda wiedzieć, czy jestes w ciazy? )
Nie pytam użytkowniczki czy myślą że jestem w ciąży. Chcę wiedzieć czy któraś z Nich miała podobnie?
znaczy chcesz sobie poczytac o swedzacych sutkach?
7 2018-03-04 19:08:52 Ostatnio edytowany przez agness22 (2018-03-04 19:12:18)
Nie rozumiem dlaczego jesteś tak negatywnie nastawiona zadalam pytanie i liczę na odpowiedź.
Jasne, po tygodniu masz wszystkie objawy
a ludzie czasami orientują się będąc koło 4-5 tygodnia.
Po tygodniu swędzące sutki? tzw. zachcianki? nie to niemożliwe. Nie wiemy czy jesteś w ciąży, ale jedno wiem : nie ma chyba na świecie kobiety, która miałaby realne objawy te które opisujesz po kilku dniach ciąży.
Rozumiem, dzięki za odpowiedzi.
11 2018-03-05 09:21:10 Ostatnio edytowany przez Benita72 (2018-03-05 09:21:44)
ja tak mialam, Agness. Tzn w czasie kiedy sie staralismy o dziecko (a niespecjalnie nam wychodzilo), w kazdym miesiacu mialam pelen zestaw objawow, tuz po - po prostu psychika tak pracowala - bardzo chcialam byc w ciązy, wiec doszukiwalam sie objawow, - a nie pisze tego po to, zeby Cie dolowac, ale racje mają poprzedniczki moje, ze jest za wczesnie. Poczekaj jeszcze z 10 dni.
pozdr
Agnes nie obraź się, ale masz napisane "student" czyli jest podejrzenie, że studiujesz, czyli kształcisz sie na wyższym poziomie i tu pada pytanie JAKIM CUDEM???????
Dziewczyno z postu wynika, iż masz brak elementarnej wiedzy!!!! Przemyśl czy Ty powinnaś juz posiadać dzieci, bo sama jesteś umysłowo na poziomie gimnazjum!!
Oczywiście że lepiej,ale na test jest jeszcze za wcześnie.
Skoro na test jest za wcześnie, to na objawy ciąży tym bardziej.
bastian, a Ty jestes jej ojcem, zeby ją tak opie..alac? Nie przekraczasz troche granic?
bastian, a Ty jestes jej ojcem, zeby ją tak opie..alac?
Nie przekraczasz troche granic?
No niestety niektórzy mężczyźni coraz pewniej się czują na naszym kobiecym forum...
bastian, a Ty jestes jej ojcem, zeby ją tak opie..alac?
Tak jestem:))
Naprawdę ja przekraczam granicę? A nie "studentki" które myślą, że są dorosłe, chcą dzieci, robią wyższe a nie mają podstawowego.
Przecież to jakiś elementarny dramat.
Benita72 napisał/a:bastian, a Ty jestes jej ojcem, zeby ją tak opie..alac?
No niestety niektórzy mężczyźni coraz pewniej się czują na naszym kobiecym forum...
Ale przez to świat forum staje sie kolorowy:))))
Cyngli napisał/a:Benita72 napisał/a:bastian, a Ty jestes jej ojcem, zeby ją tak opie..alac?
Wcale nie staje sie kolorowy, tylko robi sie często nieprzyjemnie...Tez uwazam, ze panowie powinni znalezc inne miejsce na upust swojej agresji
1975bastian napisał/a:Cyngli napisał/a:No niestety niektórzy mężczyźni coraz pewniej się czują na naszym kobiecym forum...
Wcale nie staje sie kolorowy, tylko robi sie często nieprzyjemnie...Tez uwazam, ze panowie powinni znalezc inne miejsce na upust swojej agresji
Dlaczego uważasz, że kubełek zimnej wody na otrzeźwienie to agresja? Nie jestem agresywny ))
Cyngli napisał/a:Benita72 napisał/a:bastian, a Ty jestes jej ojcem, zeby ją tak opie..alac?
Moim zdaniem staje się chamski, nie kolorowy.
Dlaczego uważasz, że kubełek zimnej wody na otrzeźwienie to agresja? Nie jestem agresywny
))
No nie, nie jestes - a CapsLock wlączyl sie przez przypadek . Tak czy inaczej nie rozumiesz, ze tu problemem nie jest brak wiedzy o objawach ciązy, tylko dzialanie psychiki, - slyszales np o ciązy urojonej? Tam tez sa objawy odczuwane, mimo braku faktycznej ciązy, bo kobieta bardzo chce byc w ciazy Wiedza sobie, a psychika sobie..
Jakby taki komentarz dostala od kobiety, nikt by sie nie burzyl.
Skąd wiesz? Mnie zawsze oburza bezpodstawne atakowanie, natomiast zauwazylam juz na wielu wątkach, ze panowie (oczywiscie nie wszyscy) troche za duzo sobie pozwalaja.
24 2018-03-05 10:58:56 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2018-03-05 11:01:42)
Może tak, może nie.
Ale to babskie forum, nawet w regulaminie jest napisane, że z tego względu facetom wolno mniej.
Lady Loka napisał/a:Jakby taki komentarz dostala od kobiety, nikt by sie nie burzyl.
Skąd wiesz? Mnie zawsze oburza bezpodstawne atakowanie, natomiast zauwazylam juz na wielu wątkach, ze panowie (oczywiscie nie wszyscy) troche za duzo sobie pozwalaja.
Bo widziałam i takie i gorsze komentarze w niektórych miejscach.
Cyngli - no tak. To jest jasne.
Lady Loka napisał/a:Jakby taki komentarz dostala od kobiety, nikt by sie nie burzyl.
Dlaczego bezpodstawne? Zobacz co mamy, pokolenie dzieci, którym wydaje się że są dorosłe, a brak podstawowej wiedzy. W piątek przerabialismy "przetoke i ciążę połykowe", ktoś musi starać się jakoś wstrząsnąć i wywołać przemyślenia, bo same słowa o motylkach ich uduchowieniu nie wyprowadzą z bajeczek i przekonaniu o dorosłości.
nie, staje się dość chamskim miejscem i wcale nie fajnym
Benita72 napisał/a:Lady Loka napisał/a:Jakby taki komentarz dostala od kobiety, nikt by sie nie burzyl.
Dlaczego bezpodstawne? Zobacz co mamy, pokolenie dzieci, którym wydaje się że są dorosłe, a brak podstawowej wiedzy. W piątek przerabialismy "przetoke i ciążę połykowe", ktoś musi starać się jakoś wstrząsnąć i wywołać przemyślenia, bo same słowa o motylkach ich uduchowieniu nie wyprowadzą z bajeczek i przekonaniu o dorosłości.
To skoro już masz taką misję, to wypełniaj ją w sposób kulturalny.
1975bastian napisał/a:Cyngli napisał/a:No niestety niektórzy mężczyźni coraz pewniej się czują na naszym kobiecym forum...
Zapominacie o jednym drobnym szczególe, te posty nie są dziewczynek z gimnazjum tylko " dorosłych kobiet " które wspolzyja, mają mężów tylko brak wiedzy. Która moja wypowiedź była tak chamska, że larum wielkie jest?
30 2018-03-05 12:17:57 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2018-03-05 12:19:54)
_v_ napisał/a:1975bastian napisał/a:Ale przez to świat forum staje sie kolorowy:))))
Zapominacie o jednym drobnym szczególe, te posty nie są dziewczynek z gimnazjum tylko " dorosłych kobiet " które wspolzyja, mają mężów tylko brak wiedzy. Która moja wypowiedź była tak chamska, że larum wielkie jest?
Między innymi ta:
Agnes nie obraź się, ale masz napisane "student" czyli jest podejrzenie, że studiujesz, czyli kształcisz sie na wyższym poziomie i tu pada pytanie JAKIM CUDEM???????
Dziewczyno z postu wynika, iż masz brak elementarnej wiedzy!!!! Przemyśl czy Ty powinnaś juz posiadać dzieci, bo sama jesteś umysłowo na poziomie gimnazjum!!
Z innych wątków nie przytaczam, bo mi się nie chce, ale są w podobnym tonie. Np. ten post, w którym naskakujesz na mnie, bo nie doradziłam kobiecie natychmiastowego rozstania, a zasugerowałam wsłuchanie się w jej potrzeby. Napisałeś, że wypisuję bzdury. Kulturalne to na pewno nie było.
Nieważne, czy Autorka wątku ma lat 14 czy 36. Wypowiadaj się z szacunkiem, jeśli nie ze względu na jakieś zasady moralne, to chociaż ze względu na regulamin forum, który zaakceptowałeś przy rejestracji.
No wlasnie, wszystko mozna powiedziec w spoosb kulturalny, nie trzeba sie uciekac do agresji slownej. Naprawde lepiej sie wtedy rozmawia.
Ja tam oczywiście sama święta nie jestem, są tematy, do których podchodzę mniej lub bardziej emocjonalnie, czasem zdarzy mi się spina. Ale kurczę, w tego typu temacie reagować tak ostro? Wydaje mi się, że zupełnie niepotrzebnie i nic to nie da.
Bardzo wiele kobiet twierdzi, że odczuwalo objawy wczesnej ciąży i wiele kobiet naprawdę odczuwa, z tym, że czesto one są bardzo podobne do objawow nadchodzącej miesiączki i te objawy ignorują. Jednym z popularniejszych jest wlasnie ból piersi.
Niestety przy próbach zajścia w ciążę zwykle są to projekcje oczekiwanych objawow...
(...) natomiast zauwazylam juz na wielu wątkach, ze panowie (oczywiscie nie wszyscy) troche za duzo sobie pozwalaja.
Byłem tutaj kilka lat temu bardzo aktywny, niedawno wróciłem na chwilę i widzę dużą zmianę na niekorzyść. Nie chodzi tylko o panów, którzy sobie za dużo pozwalają, ale pełno trollów, spamu, przepuszczanie linków na taką skalę, że pomyślałem, że już są dozwolone, dziurawą moderację. Tu trzeba działać odważnie, po męsku!