Miłość Zazdrość przesadzam? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Miłość Zazdrość przesadzam?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez teresa_dominika (2018-03-02 23:13:05)

Temat: Miłość Zazdrość przesadzam?

Witam. Jestem z facetem prawie 4 lata. Ma tendencję do patrzenia na inne kobiety. Ostatni miesiąc zdarzyło mu się powiedzieć do mnie ot tak, gdybym nie był z tobą to jedynie jeszcze mógłbym być z twoją siostra. Po ok tygodniu kiedy siostra do mnie przyjechała z mężem wypalił do niego, masz ładna żonę a narzekasz. A dwa dni temu kiedy byliśmy u siostry na kawie zapytalam siora gdzie ty masz tyłek?Mój zaczął się na niego gapic więc powiedziałam parę razy co się tak gapisz a on ze nie gapi tylko podziwia. Nie wiem czy martwić się tym czy olać? PS Trochę się posprzeczalismy ale jak dzisiaj wpadł na kawę była moja siostra a on non stop się na nią gapi aż zwróciła mu uwagę. Mam 35 lat on koło 40 tki.Weronika

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Miłość Zazdrość przesadzam?
teresa_dominika napisał/a:

Witam. Jestem z facetem prawie 4 lata. Ma tendencję do patrzenia na inne kobiety. Ostatni miesiąc zdarzyło mu się powiedzieć do mnie ot tak, gdybym nie był z tobą to jedynie jeszcze mógłbym być z twoją siostra. Po ok tygodniu kiedy siostra do mnie przyjechała z mężem wypalił do niego, masz ładna żonę a narzekasz. A dwa dni temu kiedy byliśmy u siostry na kawie zapytalam siora gdzie ty masz tyłek?Mój zaczął się na niego gapic więc powiedziałam parę razy co się tak gapisz a on ze nie gapi tylko podziwia. Nie wiem czy martwić się tym czy olać? PS Trochę się posprzeczalismy ale jak dzisiaj wpadł na kawę była moja siostra a on non stop się na nią gapi aż zwróciła mu uwagę. Mam 35 lat on koło 40 tki.Weronika

Dziwne zachowanie... Albo taki typ albo zajeżdża słynnym kryzysem wieku średniego.
Ile lat ma Twoja siostra?

3

Przyjemniaczek big_smile
Generalnie nie ma nic nadzwyczajnego, jeśli facet czasem, gdzieś spojrzy.
Gorzej, jeśli notorycznie wgapia się przy swojej lubej pod pretekstem podziwiania.
Zawsze tak miał?

4

Zapytaj siostrę spokojnie i szczerze czy już się do niej przystawiał? I co mysli o jego zachowaniu. Każdy facet popatrzy na ładne kobiece ciało, ale ten Twój  chyba niezbyt cos jest.
Powiedz jesteś atrakcyjna?
Odstaw go od seks, zacznij się ubierać elegancko i seksownie( szpileczki, rajstopki, spódniczka, pierś do przodu) lecz nie wyzywająco.
Jak chłop nie wróci na właściwe tory to kopa w tyłek mu.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Miłość Zazdrość przesadzam?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024