Jak wyglądało wasze zakończenie toksycznego związku? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Jak wyglądało wasze zakończenie toksycznego związku?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Jak wyglądało wasze zakończenie toksycznego związku?

Witajcie. Jestem świeżo po zakończeniu toksycznego związku. Nie było w nim przemocy fizycznej ale zdarzała się agresja słowna, brak szacunku, chorobliwa zazdrość.. Zresztą co będę mówić, same na pewno najlepiej wiecie jak to wygląda.
Jednak chyba tym co najbardziej mnie boli w tym wszystkim jest to jak wyglądało nasze rozstanie... Ja chciałam rozstać się jak ludzie, porozmawiać, bez nienawiści.. Przecież mamy ze sobą tyle pięknych wspomnień i wspólnie przeżytych lat. Chciałam rozstać się "z klasą", z szacunkiem, po rozmowie, bez nerw. Ale niestety nie było to możliwe. Mój partner powiedział, że mnie nienawidzi, krzyczał, w ogóle nie rozumiał moich argumentów, nie chciał słuchać, zrzucił całą winę na mnie, nie przyznał się nawet do najmniejszego błędu, wyszło, że to ja jestem ta najgorsza.. Jak zwykle zresztą.
Strasznie mnie boli to że nie rozstaliśmy się w neutralnej atmosferze, tylko takiej okropnej. Ja naprawdę próbowałam rozmawiać ale jak grochem o ścianę... Teraz na pewno będzie przy rodzinie i znajomych robił ze mnie najgorszą, dziwkę, latawicę która go zostawiła i złamała mu serce... A przecież to wszystko nieprawda...

A jak wyglądało to u was? Też tak dramatycznie czy udało się po ludzku? Mnie strasznie boli, że z moim partnerem się tak nie udało...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak wyglądało wasze zakończenie toksycznego związku?

Moj byly maz, gdy powiedzialam mu, ze skladam pozew o rozwod, doslownie wystawil moje rzeczy za drzwi, naszego wlasnego, mieszkania. Dal mi 3 godziny na przybycie i zebranie ich. Nie chcialam wzywac policji (chociaz powinnam byla), bo dosyc mialam uzerania sie. Do sprzedazy tegoz mieszkania mieszkalam z kolezanka i potem wynajmowalam. Moj byly maz rozpuscil o mnie plotki na miescie wsrod znajomych oskarzajac mnie o bycie furiatka, alkoholiczka, cichodajka i co jeszcze slina mu na jezyk dala. Grzeczne zakonczenie tego malzenstwa bylo totalnie niemozliwe, przynajmniej z jego strony.

3

U mnie wyglądało to tak jak u was,wszystkiego po troszkę. On zrywał dziesiątki razy,a gdy w końcu ja miałam dośc i zerwałam ostatecznie,wyszłam na najgorszą. Toksyk swojej winy nie widzi nigdy. Według niego on jest niewinny i poszkodowany i wielce zdziwiony dlaczego i jak to??? Chociaż minęło już wiele miesięcy od rozstania,nadal nie chcę mieć z nim kontaktu i nadal on rozpowiada wśród znajomych jaka ja byłam zła i niedobra wink

4

Autorko, założyłaś już jeden watek dotyczący tej relacji, a na forum panuje zasada, że problemy jednego związku opisujemy w jednym temacie.
Dlatego tez ten watek zamykam, a Ciebie proszę o ponowne zapoznanie się z regulaminem forum, z naciskiem na punkt nr 5 i o niedublowanie tematów.
Dziękuję / IsaBella77

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Jak wyglądało wasze zakończenie toksycznego związku?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024