Obfity okres - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Obfity okres

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Obfity okres

Witam , chciałam sie poradzić. Otóż w niedziele dostałam okres i od poniedziałku praktycznie bardzo krwawie ,okres jest bardzo obfity. Dzis w sumie juz 4 dzień i nadal schodzi duzo krwi. Czy to moze byc cos nie tak ? Dodam ze wczesniejsze miesiaczki byly skape. Bardzo malo krwi i bez zadnego bolu. Wczesniej zazywalam tez jakies 3 antybiotyki pod rząd i miałam bardzo duzo stresu, czy moze teraz tak być , ze to wszystko sie musi teraz uregulowac czy cos ? Bo juz mam mysli ze moze mam jakiegos raka albo cos innego sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Obfity okres

Może pójdź do ginekologa zamiast pytać na forach?

3

Pytam bo moze ktos wie. Albo mial podobna sytuacje.

4

Może wynikać to z różnych przyczyn, ale najlepiej iść do lekarza.

5

Co dokladnie rozumiesz przez "obfity okres"?
10-12 podpasek na dobę to za mało?

Jednorazowy obfity okres moze oznaczać wszystko i nic - zbyt mała krzepliwosc krwi spowodowana lekami, aspiryna przyjmowana przed okresem, niedobór witamin, niezagniezdzona ciążę ... nikt nie jest wróżka by zgadnąć co jest u ciebie przyczyną

6

Napewno nie ciąza. A lekow rzeczywiscie przyjmuje teraz duzo.

7

Różnie to jest z nami kobietami.... Jeśli się martwisz idź do lekarza.
Rak raczej nic ma nic wspólnego z miesiączką wink Ale możesz też po miesiączce zrobić cytologię, jeśli się martwisz. I będzie po kłopocie smile

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Obfity okres

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024