umowa na okres próbny POMÓŻCIE - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: umowa na okres próbny POMÓŻCIE

witam , od 12 listopada mam umowę na okres próbny , do pracy mam 25 km nie mam innego dojazdu do miejsca pracy jak auto .( mieszkam na małej wsi tam nie jedzą autobusy) . Moje auto ma 19 lat i wiedziałam ze przyjdzie na niego czas . Na nie szczęście stało się to dzisiaj sad jutro muszę jechać do pracy auto nie chce odpalić ( myślę ze to poważna sprawa droga do naprawienia )  a nikt nie pożyczy mi auta ponieważ nawet nie mam znajomych ani nikogo w rodzinie kto mógł mi pożyczać samochód .Jest to moja pierwsza praca nie mam pieniędzy żeby zakupić auta i również nie mam zamiarów zabierać kredytów na auto ponieważ umowę mam do stycznia a nie wiem czy mi przedłuża a później zostanę z ratami bez pracy ...
co mam robić pomóżcie ... sad
zerwać umowę ???
nie wiem nawet co o tym myśleć POMOCY !!!!!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: umowa na okres próbny POMÓŻCIE

Najlepiej popytać na wsi, czy nikt nie jeździ do pracy do tej samej miejscowości. Ewentualnie próbować na stopa? Może się okaże, że ktoś regularnie przejeżdża tą trasą i jakoś się dogadacie w kwestii wspólnych dojazdów?

3

albo na grupie na facebooku czasami są takie osoby co jadą autem przez daną trasę i można się skłądać na paliwo

Ulotne są tylko dni

4

Na razie jestes bez samochodu, a pytasz się nas czy zostać bez samochodu i pracy?

Musi być jakiś sposób, nawet jak ktoś nie jedzie bezpośrednio do miejsca pracy, to może Cie podrzucić na przystanek, z ktorego coś juz jeździ

5

do pracy jedze na 5 ran wiec watpie zeby ktos o tej godzinie jezdził i wracam o 22

6

Co to za praca, na 17-ście godzin?
I tak niby codziennie, czy jak?

"Optymiści po prostu nie dopuszczają do siebie czarnych myśli.Oni je kolorują, czym? Mają magiczną kredkę, jaką jest:UŚMIECH!"

"Najpiękniejsze są dni, kiedy potrafimy być tak po prostu szczęśliwi i sami nie wiemy z jakiego powodu..."
anastazja878 napisał/a:

witam , od 12 listopada mam umowę na okres próbny , do pracy mam 25 km nie mam innego dojazdu do miejsca pracy jak auto .( mieszkam na małej wsi tam nie jedzą autobusy) . Moje auto ma 19 lat i wiedziałam ze przyjdzie na niego czas . Na nie szczęście stało się to dzisiaj sad jutro muszę jechać do pracy auto nie chce odpalić ( myślę ze to poważna sprawa droga do naprawienia )  a nikt nie pożyczy mi auta ponieważ nawet nie mam znajomych ani nikogo w rodzinie kto mógł mi pożyczać samochód .Jest to moja pierwsza praca nie mam pieniędzy żeby zakupić auta i również nie mam zamiarów zabierać kredytów na auto ponieważ umowę mam do stycznia a nie wiem czy mi przedłuża a później zostanę z ratami bez pracy ...
co mam robić pomóżcie ... sad
zerwać umowę ???
nie wiem nawet co o tym myśleć POMOCY !!!!!

najpierw niech sprawdzi to mechanik, mnie raz wydawało się że samochód zepsuł się na amen, jak się okazało wystarczyło wymienić bezpiecznik.

Świeżo upieczona mężatka
Studentka studiów medycznych
Piszę bloga, trochę o dermatologii, trochę o życiu http://bloganny.pl/

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2021