Zdradziła mnie z innym - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zdradziła mnie z innym

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez k.kubiak126 (2018-02-18 21:40:13)

Temat: Zdradziła mnie z innym

Mam 19 lat moja dziewczyna ma 17 lat i zaczęła pisać z kolegą z klasy na różne tematy. Powiedziała mi że chce też pisać z innymi chłopakami a nie tylko ze mną. Tamten chłopak zaczął jej pisać ze mu sie podoba itp itd. W piątek przed feriami zaproponował jej odprowadzenie na przystanek szli między blokami i oczywiście kolega zatrzymał ją i sie pocałowali. Dziewczyna opowiadając mi to mówiła ze nie myślała wtedy co robi... Tydzien po feriach zimowych powiedziała mi dopiero o tym bo juz nie mogła o tym myśleć codziennie wieczorem płakała i żałuje że to robiła... Wtedy tego dnia byliśmy pokłóceni może poprostu z złości chciała to robić nie mam pojęcia... Ogolnie miedzy nami raz jest dobrze raz jest źle jak to w związku są czasem kłotnie... Co mam zrobić ? Poradźcie coś.

Ps... mówiła też że chce sie zmienić nie bedzie kłamała i mówiła wszystko... Tylko czy jej teraz w to wszystko wierzyć... Kocham ją bardzo a ona podobno mnie i naprawde mi na niej zależy.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zdradziła mnie z innym

Facet chcesz wsadzić 17 letnią dziewczynę we więzienie. Ona potrzebuje się wyszumieć. Jak widać ma potrzebę adorowania przez kolegów. Daj na luz. Ona nie jest gotowa na poważny związek. Męczy się przy tobie.

3

balin napisał/a:

Facet chcesz wsadzić 17 letnią dziewczynę we więzienie. Ona potrzebuje się wyszumieć. Jak widać ma potrzebę adorowania przez kolegów. Daj na luz. Ona nie jest gotowa na poważny związek. Męczy się przy tobie.

Czy oczekiwanie że dziewczyna nie będzie się całowała i prowadzała z innymi to próba wsadzenia jej do złotej klatki? Bo jak dla mnie to zupełnie normalne oczekiwanie, bez względu na wiek. Po prostu ona jest dzieciuchem mentalnie i nie nadaje się do czegoś poważnego.

4

Jesteście młodzi, nie pierwszy i nie ostatni Wasz związek. Jeżeli myślałeś, że to miłość do grobowej deski to się myliłeś. Pierwsze związki, rzadko są na całe życie. Człowiek, ciągle ewoluuje, zmienia swoje zachowanie i poglądy. Panna lubi łechtać swoje ego poprzez adorację innych chłopaków. Ja bym odpuścił sobie jakąkolwiek relację z nią.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zdradziła mnie z innym

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024