Zawiodłam się na jakby się wydawać się powinno na najbliższej osobie. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Zawiodłam się na jakby się wydawać się powinno na najbliższej osobie.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1

Temat: Zawiodłam się na jakby się wydawać się powinno na najbliższej osobie.

Witam.
To dość długa i skomplikowana sytuacja trochę ja skróce żeby było wiadomo o co chodzi.
Jestem mężatką matka, w małzenstwie mi się nie układa z winy mojego zazdrosnego bardzo męża. Ciągle awantury o nic z jego chorej zazdrości, wyzywanie mnie od najgorszych mimo że żadnych powodów nie miał jestem na ogół spokojna osoba z wielką dobrocią do ludzi. Zmierzając dalej, po tych awanturach i tym co trwało koło 5 miesięcy chyba już męża nie kocham jesteśmy dalej razem ale to bardziej że względu na dzieci z mojej strony. On się poprawił  stara się ale wydaje mi się że za dużo się wydarzyło żeby móc wrócić do tego co było przed.
Chciałam się usamodzuelnic i przenieść do mojej mamy na początek zanim bym nie znalazła domu i tak dalej. Myślałam że mogę na nią liczyć ale ostatnio wydarzyło się coś co nie daje mi spokoju. Ktoś próbował mnie oczernic zemścić za odtracenie i napisał na portalu społecznościowym do mojej właśnie mamy. Padły słowa że jestem klamczucha że ta osoba mnie kocha i chce być ze mną że ja ją oszukuje gdzie nigdy takie coś nie miało miejsca. Ale zachowanie mojej mamy mnie scielo z nóg. Ona zamiast wyjasnic że mną kto to jest naskoczyla na mnie z pretensjami gdzie wiedziała że mialam problemy z mezem że on jest chory z zazdrości co wyprawial w stosunku do mnie. Ona uwierzyła obcemu mężczyźnie w to co on do niej napisał i jeszcze w dała się w dyskusje jak by to był jej znajomy dobry typu "Olka nie mówi mi wszystkiego"
Wszyscy mi mówią że matka powinna być za córka a nie przeciw tymbardziej że wie że miałam piekło z mezem. Myślałam że jest ktoś na kim mogę polegać bo nie wiem czy od nowa umiem być z mezem a twraz się okazuje że nie. Najbardziej mnie boli że nie wyjaśniła ze mną tego tylko wydała się w rozmowę a na mnie potem się wyrzyla. Sama jestem matka i wiem że gdyby ktoś na moje dzieci coś mi powiedział pierw bym spokojnie z nimi to wyjaśniła a nie rozmawiała z kimś obcym. Tyle teraz psycholi chodzi na ziemi. A wy co o tym myślicie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zawiodłam się na jakby się wydawać się powinno na najbliższej osobie.

Jeśli nie kochasz swojego męża to nie marnuj sobie reszty życia które i tak jest krótkie. Z mamą bym porozmawiała i powiedziała jej, że skoro wierzy innym a nie własnej córce to niech się zajmie innymi. A ty zacznij na spokojnie odkładać pieniądze, jeśli masz stałą pracę i zarobki na utrzymanie to pójdzie ci to w miarę szybko. Rozejrzyj się za mieszkaniem. A mężowi powiedz, że nie widzisz się juz dalej w tym związku. Nie ma co marnować reszty życia. Walcz o to by być szczęśliwą

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Zawiodłam się na jakby się wydawać się powinno na najbliższej osobie.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024