Zauroczona innym ,ale mam faceta. O co tu chodzi? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zauroczona innym ,ale mam faceta. O co tu chodzi?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

1 Ostatnio edytowany przez franci13127 (2018-02-12 18:52:00)

Temat: Zauroczona innym ,ale mam faceta. O co tu chodzi?

No to tak: mam chlopaka od  prawie 3 lat i kochamy się nawet bardzo i nie wyobrażam sobie zostawić go lub zdradzić...

Chodzi o to, że od pewnego czasu często myślę o pewnym chłopaku (znamy się z widzenia, rozmawialsimy czasem) . Gdzieś rok temu mi napisał na fb ale poza tym nic.
Kurcze, mam chlopaka i nic mi w sumie nie brakuje, ale coś mnie ciągnie do tego drugiego,   tak jakby w sobie mial nie wiem co... no jest przystojny i sympatyczny ale moj chłopak tak samo! Ja już nie wiem...
Czy ja już oszalałam?

Nie chce tu przynudzac, ale mogę dodać, że ja i mój chłopak mamy po 21 lat... głupio mi bo on myśli raczej poważnie, moze ja się nie "wyszalałam" czy cos takiego...

Może to po prostu jakieś zauroczenie i przejdzie?
Jestem pewna, że na pewno gdybym zostawila mojego obecnego chłopaka to bym się z tym strasznie czula...

Miał ktoś coś podobnego? Jestem ciekawa

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zauroczona innym ,ale mam faceta. O co tu chodzi?

Ostatnio tu na forum wątki głównie właśnie o takich przypadkach. Co się z tymi kobietami dzieje? big_smile

3

Ciemno, zimno, nie ma gdzie iść, nie ma co robić, to siedzo i sie nudzo.

4

Albo ferie majo.

5

No naprawdę poważne odpowiedzi

6

Weźcie ludzie poważnie odpowiadajcie

7

Co Ci napisac. Jak sie kogos kocha prawdziwie to sie nie zawraca glowy swojej inna osoba. Nawet jak wejdzie do glowy to powinno sie to wyplewic. Pewnie lapie Cie rutyna w zwiazku, a ze inny sie pojawil to i chec odswiezenia motylkow w brzuszku naszła.
Skoro Cie wzielo na pisanie tutaj o tym, to pewnie predzej czy pozniej kopniesz swojego obecnego partnera w d.. Chyba ze przestaniesz wizualizowac i myslec o tym koledze.
Jest taka zlota zasada, jak sie ma dobrze to sie nie szuka lepszego, bo lepsze bardzo czesto okazuje sie byc przeciwienstwem dobrego.

8

Możliwe, że jeszcze nie do końca dorosłam do pewnych rzeczy, napewno nie, ale nie ciągnie mnie aż tak bardzo do tego żeby lecieć od razu do pierwszego lepszego bo mam taki kaprys.
Masz rację w 100% ,że często kiedy właśnie szukamy czegoś lepszego to potem rozczarowanie.

Zdaje sobie sprawę z tego co mówię ale chyba daje co innego do zrozumienia, ale ja poważnie kocham mojego chłopaka.

9

Twój chłopak jest Twoim pierwszym partnerem? Jeśli tak to zrozumiałe jest że podświadomie jesteś ciekawa innych,tym bardziej że jesteś bardzo młoda. Po 3 latach związku na pewno już pojawiła się rutyna. Zamiast rozmyślać o głupotach,zastanów się jak ożywić związek z obecnym partnerem.

10

Dokładnie.. wyjedz z nim gdzies, jakis wypad do innego miasta na weekend pozwiedzac. Zaproponuj, to troche przebije rutyne, moze rozwieje Twe mysli.
Sam nie raz mialem podobnie, ale w takich chwilach mysli kieruje na cos innego/kogos innego i tyle, zauroczenie nie wystepuje, bo zdycha zanim sie rozwinie.

Autorko, to normalne. Jesteście ze sobą już 3 lata. Biologia sprawiła, że zauroczyłaś się innym. Musisz to po prostu przeczekać, zerwać z tamtym kontakt i tyle. Jeszcze wiele takich sytuacji będzie. Traktuj to jak coś normalnego ale po prostu nie angażuj się w żadną relację z tym nowym. Przejdzie smile

12

"Zamiast rozmyślać o głupotach"  ahahahahaha
Nie wiem czy dać Ci rację czy co, no może trochę tak.
Zgadzam się, że podświadomie tak sobie rozmyślalam, ale jejku czy to takie dziwne? Obiektywnie podoba mi się ten drugi  chłopak, ale z drugiej strony to co mi z tego? W tym wieku może chciałabym jeszcze trochę "popróbować", ale tak sobie myślę, że po co mi to skoro mam poważnego i zakochanego we mnie chłopaka? Ten drugi niestety nie wygląda na takiego poważnego,no ale ma coś w sobie ze się podoba.

ahh chyba dam se spokój xD

13

O fajnie, że zrozumiałeś, a mój problem to właśnie, że chyba za bardzo rozmyślam kiedy powinnam zająć się tym co mam wokół. Jestem pewna ,ze to przejściowe. A przyjdzie człowiekowi do głowy takie nie wiadomo co ahahah
Jestem też trochę marzycielka i myślę "a co jakby..?" No i takie filmy tworze w głowie big_smile

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zauroczona innym ,ale mam faceta. O co tu chodzi?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024