Zdradzilem...Głupota chlopak - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zdradzilem...Głupota chlopak

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Zdradzilem...Głupota chlopak

Witam Panie
Jestem chłopakiem i mam 28 lat
Pisze tutaj na forum z mysla o pomoc. . wygadanie sie . Zaczne moze od poczatku .Miałem narzeczona byałem z nia 5 lat . .ale od poczatku nie układało sie nam w łozku.Razem z narzeczona juz mialem ustalona date slubu.Ale poznalem inna na fb mozna powiedziec ze sie znały i znaja ta kobieta ma 2 dzieci z 1 malzestwa i jak to sie mowi lubi sex. Wracajac do mojej byłej narzony-czasami bylo super czasami zle byłem jej pierwsza powazna miłoscia. I nadeszedł taki dzien ze po 5 lata zerwałem z nia.. .to był najwiekszy BŁAD MOJEGO ZYCIA. Ale nie mineło tydzien od zerwania i tego zaowałem ale ta dziewczyna zamotała mnie sexem codzienym
Moja była narzeczona nie dawala sobie rady gdy nie jej rodzina to az sie boje myslec.Zamieszkalem z ta kobieta ale caly czas w sercu mialem narzeoczona nawet jak chocdzialem z ta kobieta do sklepu to tak zeby moja narzeczona nas razem nie widziała. Zrozumiałem dopiero po tym wszytskim ile dla mnie znaczyna moja narzeczona DOJRZALEM . Moja była narzeoczona pisała do mnie cały czas a ja jej nie odp . . I stalo sie z ta kobieta mam dziecko syna ma 7 miesiecy. Ale nie widze sie z nimi i nie chce place tylko alimenty. .Po tym wszytskim spotaklem sie po 1 roku czasu z narzeczona byl tylko płacz z mojej i je strrony.. . Ja wiem ze nadal mnie kocha . .ale ma straszy zal. . .Wiem ze nie chce juz innej . . Chciałem sie zabic ale brat mnie uratował chodizłem do psychiatry i psychologa tez na terpaie
Po tym wszytskim zaczołem nekac moja była narzeczona na spotkania i pisaniem .  .wiem ze zle tak nekac lekarz mnie oswiadomil... CZESTO MYSLE O TYM CO ZROBIŁEM w pokoju mam cały czas nasze zdiecia z naczeczona.Wiem ze jestem kawał sku. . . na ale drogie Panie JA NAPRAWDE KOCHAM JA CAŁYM SERCEM
Prosze moze nie o pomoc a o wsparcie . . Ona jest dal mnie całym zyciem . . prosze was Panie o jakis kierunek co mam zrobic . . .ja nie chce innej chce tylko moja Myszke sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zdradzilem...Głupota chlopak
tamil1991 napisał/a:

Witam Panie
Jestem chłopakiem i mam 28 lat
Pisze tutaj na forum z mysla o pomoc. . wygadanie sie . Zaczne moze od poczatku .Miałem narzeczona byałem z nia 5 lat . .ale od poczatku nie układało sie nam w łozku.Razem z narzeczona juz mialem ustalona date slubu.Ale poznalem inna na fb mozna powiedziec ze sie znały i znaja ta kobieta ma 2 dzieci z 1 malzestwa i jak to sie mowi lubi sex. Wracajac do mojej byłej narzony-czasami bylo super czasami zle byłem jej pierwsza powazna miłoscia. I nadeszedł taki dzien ze po 5 lata zerwałem z nia.. .to był najwiekszy BŁAD MOJEGO ZYCIA. Ale nie mineło tydzien od zerwania i tego zaowałem ale ta dziewczyna zamotała mnie sexem codzienym
Moja była narzeczona nie dawala sobie rady gdy nie jej rodzina to az sie boje myslec.Zamieszkalem z ta kobieta ale caly czas w sercu mialem narzeoczona nawet jak chocdzialem z ta kobieta do sklepu to tak zeby moja narzeczona nas razem nie widziała. Zrozumiałem dopiero po tym wszytskim ile dla mnie znaczyna moja narzeczona DOJRZALEM . Moja była narzeoczona pisała do mnie cały czas a ja jej nie odp . . I stalo sie z ta kobieta mam dziecko syna ma 7 miesiecy. Ale nie widze sie z nimi i nie chce place tylko alimenty. .Po tym wszytskim spotaklem sie po 1 roku czasu z narzeczona byl tylko płacz z mojej i je strrony.. . Ja wiem ze nadal mnie kocha . .ale ma straszy zal. . .Wiem ze nie chce juz innej . . Chciałem sie zabic ale brat mnie uratował chodizłem do psychiatry i psychologa tez na terpaie
Po tym wszytskim zaczołem nekac moja była narzeczona na spotkania i pisaniem .  .wiem ze zle tak nekac lekarz mnie oswiadomil... CZESTO MYSLE O TYM CO ZROBIŁEM w pokoju mam cały czas nasze zdiecia z naczeczona.Wiem ze jestem kawał sku. . . na ale drogie Panie JA NAPRAWDE KOCHAM JA CAŁYM SERCEM
Prosze moze nie o pomoc a o wsparcie . . Ona jest dal mnie całym zyciem . . prosze was Panie o jakis kierunek co mam zrobic . . .ja nie chce innej chce tylko moja Myszke sad

Skrzywdziłeś trzy osoby i masz czelność prosić o rady, jak nadal je krzywdzić?
Nie sądzę żebyś dostał choćby jedną poradę poza poniższą:
Zostaw wszystkich w niepamięci o swojej osobie. Nie potrafisz wyjść poza swoją przyjemność i swoje "ja"

3

Aż nie wiem co napisać do człowieka, który nie chce widzieć własnego dziecka.... ogarnij się chłopie, bo zachowujesz się nad wiek niedojrzale, najpierw zostawiłeś narzeczoną, teraz matkę swojego dziecka... brak słów...

4

Niby kochasz tę byłą narzeczoną, a naprawdę chcesz jej tak dopiekać? Rozgrzebywać stare rany? Gdyby wróciła - skazywać na życie przy istniejącym żywym dowodzie na to, co żeś jej zrobił? Powinieneś się zająć tym żywym dowodem, a nie dalej łamać serce eks. Z "mamuśką" nie musisz się trzymać, żeby stanąć na wysokości zadania w kwestii dziecka.

5 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2018-02-13 10:43:37)

wbrew temu że piszesz, że dojrzałeś- niestety nie wydaje mi się.Chociaż widzę to trochę inaczej niż przedmówcy..
Byłeś z narzeczoną 5 lat- pewnie fajna, miła kobieta, ale nie układało wam się w sprawach łóżkowych- niestety to jest ważny filar związku, pominąć się nie da.. Poznałeś kobietę i nie był to przypadkowy seks, tylko związek- macie dziecko.
Nie sądzę, że zerwałeś 5 letnie narzeczeństwo bez powodu- nie wiem w jakim stylu to zrobiłeś-ale było to właściwe- nie było sensu wchodzić w takie małżeństwo.
Skutków tego zerwania nie chciałeś wziąć na swoje barki- i znieść rozpaczy dziewczyny-- pewnie nie odbyliście spokojnej, dorosłej rozmowy..
następny błąd wynikający z niedojrzałości to że pozwoliłeś, by kolejna kobieta znosiła tego skutki- nie mogła wychodzić np. do sklepu, kiedy chce..
Gdyby każdy tak robił, w sklepach byłoby pustawo..
Myślę, że idealizujesz związek z narzeczoną pod wpływem wyrzutów sumienia. A przecież narzeczeństwo to czas próby- mozna i trzeba oddać pierścionek gdy się nie układa..
Podejrzewam, że uczucia do narzeczonej, które nazywasz dojrzałoscią "ożyły" gdy pojawiły się trudności w nowym związku..?
Mężczyzna podejmuje decyzje i bierze na siebie skutki.
Zrywasz- znosisz łzy, smsy, rozpacz narzeczonej-  nie da się tego uniknąć. dziwne że ciągle pisała po tym zerwaniu- widocznie nie zerwałeś jasno i stanowczo.
Masz nową rodzinę- na niej się skupiasz, nie stoisz w rozkroku.

6

Jak już tu inni zauważyli:
Chłopie, masz syna. Na nim się skup i o nim pomyśl.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zdradzilem...Głupota chlopak

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024