Witajcie
Nie do końca wiem, w jakim dziale miałabym umieścić ten temat, skoro tutaj jest mowa wyłącznie o kosmetykach dla kobiet... Ale do rzeczy. Szukam fajnej wody toaletowej dla faceta tak w granicach 60 zł. Wiem, że każdemu podoba się coś innego, ale ja nie mam zbytnego doświadczenia w kupowaniu męskich zapachów, więc byłabym wdzięczna za wszelkie podpowiedzi i sugestie.
ja bardzo lubię AZZARO Pour Homme Elixir mogę Ci dać namiary na drogerię gdzie są za 55 zł ale to na priv jak będziesz zainteresowana żeby reklamy nie robić
Szukaj ofert w drogeriach np Rossmann albo Superpharm. Często zdarzają się fajne okazje i drogie perfumy można zgarnąć za grosze. Ja niestety niczego do 60 zł Ci nie polecę, bo mój facet używa troszkę droższych perfum.
Z tych droższych to na pewno D&G The One i Paco Rabanne One Million
Pozwole sobie podbic ten watek, netkobietki (chociaz wiem, ze mezczyzni tez tu sa ) co polecacie?
Pozwole sobie podbic ten watek, netkobietki (chociaz wiem, ze mezczyzni tez tu sa
) co polecacie?
Ale budżet trzeba zwiększyć, bo za 60 zł to nie ma w czym wybrać.
patikokot02 napisał/a:Pozwole sobie podbic ten watek, netkobietki (chociaz wiem, ze mezczyzni tez tu sa
) co polecacie?
Ale budżet trzeba zwiększyć, bo za 60 zł to nie ma w czym wybrać.
No wiadomo, ze tak do 60 zl jedyne co i na mysl przychodzi to str8
Ja lubię zapachy Bruno banani, ale chyba chyba sa droższe.
dla mnie obłędna jest XS Paco Rabanne. I nie jest zabójczo droga.
Kiedyś dawno, dawno temu... używałem wody Aspen. Nie wiem czy ją jeszcze produkują. Nie była bardzo droga, a bardzo ładnie pachniała.
polecam zapachy od Burberry ja bardzo lubię np. London - niedawno kupiłam chłopkowi na prezent i też mu się spodobały
Zobacz sobie w tej cenie Armaf Tag Him, mają oryginalną butelkę więc na prezent super. Zapach korzenno-cytrusowy, nie wiem, czy takie Twój Facet lubi...
7lat? ...chybajuż kupiła.