ciaza prosze pomózcie. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » ciaza prosze pomózcie.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1

Temat: ciaza prosze pomózcie.

witam. 12 stycznia pekla nam z partnerem gumka. Tydzien pozniej 19 stycznia dostalam okres 3 dniowy . Od tego momentu bola mnie piersi i mam wrazenie ze sa wieksze. Bolaly mnie tez jajniki . Zrobilam 2 testy i wyszly negatywnie. Pare dni temu bylam u ginekologa. Robila mi usg dopochwowe i powiedziala ze mam pogrubiona albo sluzówke albo macice i jest to albo ciaza albo skutek moich obfitych miesiaczek. Nie mialam obfitych miesiaczek ale moje ostatnie miesiaczki byly nieregularne ze wzgledu ze bralam wczesniej tabletke po. Na dodatek mam odczucie ze mam sine wargi sromowe i ostatnio mierzylam temperature w pochwie i wyniosla 37,4. no i ostatnio ciagle mi sie jesc chcialo ale minelo juz. na ile % moge byc w ciazy? do ginekologa mam za tydzien.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: ciaza prosze pomózcie.

na 12,5 %- serio? mamy przez neta zdiagnozować u ciebie ciążę, lub jej brak?
idź w poniedziałek do przychodni zrób test z krwi beta hcg na potwierdzenie ciąży i będziesz wiedzieć

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » ciaza prosze pomózcie.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024