Pomóżcie mi dziewczyny napiszcie co o tym myslicie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Pomóżcie mi dziewczyny napiszcie co o tym myslicie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Pomóżcie mi dziewczyny napiszcie co o tym myslicie

Spotykałam się z kuzynem męża wszystko poszło za daleko byliśmy dla siebie bardzo bliscy po przerwie 9 letniej znów stało się i się spotkaliśmy on ma dziewczynę ja męża ale ciągnie mnie do niego bardzo teraz mamy ogromna z nim spine co mam zrobić żeby znów z nim się zacząć spotykać brakuje mi go strasznie rozmów pisania i wszystkiego

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pomóżcie mi dziewczyny napiszcie co o tym myslicie

Ale po co chcesz się z nim spotykać? Żeby skomplikować życie sobie i jemu?

3

diana45 napisał/a:

Ale po co chcesz się z nim spotykać? Żeby skomplikować życie sobie i jemu?

Ja podobnie jak Diana myślę.
Dodam od siebie i zapytam - chcesz szarpaniny, depresji i innych kłopotów?
Weź się w garść kobieto, bo gdy mężczyzna zawodzi to tak jakby w domu powylatywały okna, ale gdy kobieta zawala, to wali się cały dom.

Zakazany owoc kusi, wiadomo nie od dziś. Jednak jeśli znowu się w to wplączesz, to po pewnym czasie obudzisz się z ręką w nocniku. I to tak porządnie.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Pomóżcie mi dziewczyny napiszcie co o tym myslicie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024