Czy można odczuwać czyjeś emocje? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy można odczuwać czyjeś emocje?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

1

Temat: Czy można odczuwać czyjeś emocje?

Jak w temacie, dokładnie chodzi o to czy można czuć, że ktoś o nas nie myśli, że nie wspomina, czuć pustkę że strony ten osoby, czuć że nic taka osoba do nas nie czuje, otchłań?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez interfire (2018-01-26 13:52:35)

Odp: Czy można odczuwać czyjeś emocje?

Chyba chodzi Ci o to, czy można czuć, że ktoś nie interesuje się Tobą. To normalne czuć coś takiego.

3

Nie umiem ubrać tego w słowa, ale chodzi o to, czy można czuć, że ten ktoś nie wspomina, nie pojawiamy się u niego w myślach, że raczej jego myśli są ukierunkowane w inną stronę.

4

Jeśli jesteś jakimś medium to możesz. A tak generalnie to nie możesz.

5

Medium hm nic mi na ten temat nie wiadomo. Ale czuję jakas taka przepaść, może że ja odczuwam takie emocje w tej chwili, wydaje mi się ze i druga strona czuje to samo

6

jai.on napisał/a:

Jak w temacie, dokładnie chodzi o to czy można czuć, że ktoś o nas nie myśli, że nie wspomina, czuć pustkę że strony ten osoby, czuć że nic taka osoba do nas nie czuje, otchłań?

Jeżeli już to można czuć, że myśli i wspomina. Ta pustka może być Twoim mechanizmem obronnym. Prawdopodobnie masz w sobie jakąś ranę emocjonalną.

7

można, ale emocje, nie ich brak.

8 Ostatnio edytowany przez interfire (2018-01-27 17:45:59)

jai.on napisał/a:

Medium hm nic mi na ten temat nie wiadomo. Ale czuję jakas taka przepaść, może że ja odczuwam takie emocje w tej chwili, wydaje mi się ze i druga strona czuje to samo

No ale jak nie ma przy Tobie tej drugiej osoby, a Ty takie coś czujesz, to raczej nie jest to normalne. Skąd niby możesz wiedzieć, że o Tobie nie myśli. Może Ci się tak tylko wydawać, takie przypuszczenie, podejrzenie, ale z prawdą to nie ma nic wspólnego.

9

Kiedy się widzimy czuje tak jakbysmy się dawno rozstali nie tydzień temu. Czuję to samo z jego strony. Nie czuję miłości, czy tęsknoty. Nie wyczuwam tych emocji z jego strony

10

Może on po prostu nic do Ciebie nie czuje?

11

Tak, można to odczuwać. Człowiek ma zmysł, że tak powiem 'telepatyczny'. Nauka dopiero raczkuje w odkrywaniu tego (aczkolwiek już powstają urządzenia sterowane myślami dla na przykład osób sparaliżowanych i niepełnosprawnych), ale ten zmysł istnieje i pozwala także wyczuwać emocje i stosunek do Ciebie innych osób.
Każdy ma taki zmysł, ale jeden ma go bardziej uśpiony, drugi mniej uśpiony. Mało kto ma odblokowanego w pełni, o ile ktoś w ogóle.

12

Myślę, ze u Ciebie chodzi o głos intuicji. Bardzo często jest nieomylny.

13

Xaron napisał/a:

ale ten zmysł istnieje i pozwala także wyczuwać emocje i stosunek do Ciebie innych osób.

To nie jest jakaś paranormalna "telepatia" tylko zwyczajna "empatia".

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy można odczuwać czyjeś emocje?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024